Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Σίγουρα η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι απλή μια ακόμη συνηθισμένη γιορτή. Και σίγουρα δεν αποτελεί απλά μια γιορτή που οι ερωτευμένοι ανανεώνουν τους όρκους αγάπης τους στην αιωνιότητα. Είναι όμως μια πόλη καλή αφορμή να ανανεώσουμε τη σπίθα και να δώσουμε μια έξτρα πινελιά στην ερωτική μας ζωή αλλά και στην καθημερινότητα μας, που όλοι μας, και οι σύντροφοι μας, τοσο χρειαζόμαστε!

 

Αξίζει όμως να γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

 

Φυσικά και ναι! Και γιατί όχι άλλωστε; Κάθε μέρα είναι μια γιορτή, και κάθε μέρα αξίζει να γιορτάζουμε τις στιγμές που ζούμε, ειδικά όταν τις μοιραζόμαστε με το σύντροφό μας! Είτε αυτό σημαίνει να δειπνήσουμε σε ένα καλό εστιατόριο, είτε αυτό σημαίνει να βλέπουμε Netflix και να χουζουριάζουμε στην κουβέρτα μας ή κάνουμε μια ξαφνική απόδραση ωρών σε έναν προορισμό που δεν έχουμε ξαναπάει! Σημασία έχει να νιώθουμε μοναδικά και να το μοιραζόμαστε με το σύντροφό μας, γιατί οι όμορφες στιγμές που μοιραζόμαστε, είναι διπλή χαρά! Φυσικά, αυτό δε θα μπορούσε να μην έχει αντίκτυπο και στην ερωτική μας ζωή! Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ωδή στον έρωτα, αλλά και την αγάπη! Ποια καλύτερη αφορμή λοιπόν να μην κάνουμε το κάτι παραπάνω για εμάς και το σύντροφό μας; Να δοκιμάσουμε εκείνα τα εσώρουχα που έχουμε δει τόσο καιρό αλλά θεωρούσαμε πολύ τολμηρά; Να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας και να δοκιμάσουμε κάτι πιο πικάντικο; Ή απλά να τον εκπλήξουμε με κάτι που δεν περιμένει; Ή ακόμη καλύτερα, να είμαστε ο εαυτός μας, στην πιο sexy και ρομαντική ή ακόμη και προκλητική εκδοχή μας; Μήπως απλά να φορέσουμε ένα τέλειο άρωμα και το πιο τολμηρό χαμόγελο μας;

 

Γιατί, αυτό που πραγματικά αξίζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι να έρθουμε σε πραγματική και αληθινή επικοινωνία με το σύντροφό μας. Όσο για τα sexy εσώρουχα σας, μην ανησυχείτε! Το E-string.gr φρόντισε ώστε να δημιουργήσει για εσάς την πιο sexy συλλογή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ εδώ για να την ανακαλύψετε!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)