Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle Teddy – Sexy, romantic and absolutely delicious

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle Teddy – Sexy, romantic and absolutely delicious

 

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle Teddy – Sexy, romantic and absolutely delicious!

Ξέρουμε πως έχετε συνδέσει την Obsessive και όλες τις δημιουργίες της με ό,τι πιο sexy, αλλά και θηλυκό υπάρχει στα γυναικεία εσώρουχα! Και με το δίκιο σας! Αυτή τη φορά όμως, η Obsessive έρχεται να μας εκπλήξει ευχάριστα με μια πρόταση που θα κλέψει τις εντυπώσεις: το γυναικείο κορμάκι Obsessive Rougebelle, με το κατακόκκινο χρώμα του!

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle Teddy – Red like no other!

Απολαυστικά θηλυκό, απολαυστικά ρομαντικό, απολαυστικά κόκκινο! Η κατακόκκινη νέα πρόταση λοιπόν την Obsessive είναι και αυτή που θα λατρέψετε, όχι μόνο για το έντονο και βαθύ χρώμα του, αλλά και για την άριστη και πολύ άνετη εφαρμογή του! Το γυναικείο κορμάκι Obsessive Rougebelle, είναι αυτό που θα χαρακτηρίζαμε, μοναδικό από κάθε άποψη! Βασισμένο σε όχι και τόσο προκλητικές γραμμές, αντιθέτως το κόψιμό του στο κάτω μέρος είναι ενός κανονικού εσώρουχου, καταφέρνει να ισοσταθμίσει ιδανικά τις αντιθέσεις του με το πολύ έντονο και αισθησιακό κόκκινο χρώμα! Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Οι διαφάνειες και η φλοράλ δαντέλα δένουν ιδανικά με το ρομαντικό ύφος του, ταιριάζοντας το διαχρονικό με το μοντέρνο! Και εδώ είναι που το μοντέρνο στοιχείο στο γυναικείο κορμάκι Obsessive Rougebelle θα κάνει ξανά δυναμικά την εμφάνισή του! Με ανοιχτό καβάλο και διαφάνειες να κοσμούν τα πλαϊνά του σημεία, το γυναικείο κορμάκι Obsessive Rougebelle αποδεικνύει πως δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο για ακόμη μια φορά! Και πόσο μάλλον αν προσθέσουμε και το διακριτικό αλλά πανέμορφο κόσμημα στο μπούστο! Το σίγουρο είναι ότι και εσύ και ο σύντροφός σου θα απολαύσετε όχι μόνο την αισθητική αλλά και την εφαρμογή του, που αγκαλιάζει τέλεια τόσο τις καμπύλες όσο και τα πιο τολμηρά σου σημεία χωρίς να κουράζει στο ελάχιστο!

Καιρός να κάνεις την πιο καυτή και απολαυστική αλλαγή στα κορμάκια σου! Το γυναικείο κορμάκι Obsessive Rougebelle είναι εδώ, και δίνει δυναμικά το παρόν με την πιο sexy παρουσία και το πιο φλογερό χρώμα! Εσύ, πώς μπορείς να μην το κάνεις δικό σου! Απόλαυσε το αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)