Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 - Ένα στολίδι στη γκαρνταρόμπα σου

Γυναικείο Σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 - Ένα στολίδι στη γκαρνταρόμπα σου

 

Γυναικείο Σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 - Ένα στολίδι στη γκαρνταρόμπα σου

 

Μόνο ως στολίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο σετ από την Excellent Beauty,για προφανείς και μη λόγους. Τόσο η ποιότητα της Excellent Beauty, ο μοναδικός σχεδιασμός του, αλλά και το εντυπωσιακό του χρώμα, είναι στοιχεία που αδιαμφισβήτητα θα χαρίσουν στο γυναικείο σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 μια θέση στη γκαρνταρόμπα...αλλά και στη καρδιά σου!

 

Γυναικείο Σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 - Απελευθερώστε το στυλ και τη φαντασία σας

 

Είτε πρόκειται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,,είτε για μια καθημερινή στην οποία θέλετε να δώσετε τη δική σας σπίθα, είτε για την πιο ιδιαίτερη νύχτα των τελευταίων χρόνων, σίγουρα χρειάζεστε δίπλα σας μια επιλογή που δε θα μοιάζει με καμία άλλη! Κι εδώ ακριβώς είναι που έρχεται το Γυναικείο Σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 να συμπληρώσει ίσως ένα κενό που δεν πρέπει να υπάρχει σε καμία γκαρνταρόμπα! Πολυτέλεια, ρομαντισμός και sexy ύφος ενώνονται ιδανικά σε ένα σύνολο που υπόσχεται να βάλει τη δική του πινελιά στο προσωπικό σου στυλ! Βαθύ κόκκινο λοιπόν, το Γυναικείο Σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 δημιουργήθηκε να για εντείνει στιγμές που φαινομενικά μοιάζουν βαρετές ή αδιάφορες, δίνοντας νέο νόημα στη λέξη sexy! Άνετο και απαλό, είναι ότι καλύτερο για την τέλεια στήριξη και ένα απόλυτα άνετο και βολικό σύνολο, χωρίς να κουράζει ακόμη κι αν επιλέγεις να το φοράς όλη μέρα! Η δαντέλα και οι μικρές, λιλιπούτειες διαφάνειες είναι όμως αυτά που θα σε μαγέψουν και θα μαγνητίσουν το βλέμμα του συντρόφου σου σε ένα μοναδικό παιχνίδισμα ανάμεσα στο sexy, το προκλητικό, το ρομαντικό και το vintage! Κι όλα αυτά, κάτω από την "ομπρέλα" της Excellent Beauty και τη μοναδική εγγυηση ποιότητας, άνεσης και άριστης εφαρμογής σε κάθε σώμα!

 

Ακόμη διατηρεις τις αμφιβολίες σου; Είμαστε σίγουροι πως το Γυναικείο Σετ εσώρουχα Excellent Beauty L-138 θα διαλύσει κάθε σου αμφιβολία από την πρώτη στιγμή που θα το κάνεις δικό σου! Μην αργείς λοιπόν! Κάνε κλικ εδώ και δες το αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)