ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Klarna άτοκες δόσεις

3 άτοκες πληρωμές για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ.
Πληρώστε για την αγορά σας σε 3 άτοκες πληρωμές, ώστε να κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε βάθος χρόνου. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας. Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να κάνετε αγορές χωρίς τόκο.

Τι είναι η Klarna ?

Η Klarna Bank AB, η γνωστή στο κοινό ως Klarna, είναι μια Σουηδική εταιρία fintech, η οποία ιδρύθηκε το 2005 και προσφέρει υπηρεσίες χρηματοοικονομικού χαρακτήρα που έχουν να κάνουν κυρίως με καταναλωτικές πληρωμές. Από το 2011 κι έπειτα, υπολογίζεται πως το 40% όλων των e-commerce πωλήσεων στη Σουηδία, έγιναν μέσω της Klarna. Σήμερα, αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία παγκοσμίως με περισσότερους από 90 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 17 χώρες, με στόχο την παροχή έξυπνων & ευέλικτων τρόπων πληρωμής στις Online αγορές τους.

Τι υπηρεσίες προσφέρει η Klarna ?

Η βασική υπηρεσία της Klarna, είναι να προσφέρει ένα διαφορετικό και καινοτόμο τρόπο πληρωμών για τις e-commerce εταιρίες. Έχει γίνει γνωστή ως ένας ‘Buy now, pay later’ (BNPL) πάροχος πληρωμών, μιας και προσφέρει credits στους πελάτες της κατά τις αγορές τους, ως μέρος της διαδικασίας του check-out στις online αγορές τους. Η Klarna προσφέρει την επιλογή Pay in 3, η οποία επιτρέπει στον καταναλωτή να κάνει την αποπληρωμή της αγοράς του σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις, ακόμα και με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

Πως πραγματοποιώ παραγγελία μέσω Klarna ?

Για παραγγελίες άνω των 60€, εμφανίζεται η επιλογή “3 άτοκες δόσεις Klarna” στο ταμείο. Η πρώτη πληρωμή γίνεται επιτόπου με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα σε 30 ημέρες και 60 ημέρες αντίστοιχα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Όταν έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας, θα ενημερωθείτε σχετικά.

Υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση ?

Για τη χρήση της υπηρεσίας 3 Άτοκες Δόσεις με Klarna, δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση! Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς κανένα πρόσθετο τόκο!

Διαβάστε τους πλήρεις όρους.