Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Στράπλες Μαγιό – Γιατί να το επιλέξεις και πώς να το φορέσεις

Στράπλες Μαγιό – Γιατί να το επιλέξεις και πώς να το φορέσεις

 

Στράπλες Μαγιό – Γιατί να το επιλέξεις και πώς να το φορέσεις

 

Άραγε αξίζει να έχεις ένα στράπλες μαγιό στη συλλογή σου; Κι αν ναι, αξίζει να είναι το βασικό μαγιό σου; Αυτό αποτελεί μια ερώτηση που απασχολεί αρκετές γυναίκες, καθώς αποτελεί μια επιλογή που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με κάθε σου καλοκαιρινό outfit, αλλά και να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο αν φοράς πολλές ώρες το μαγιό σου, πόσο μάλλον αν περνάς και τις ημέρες σου στην πλαζ!

 

Τα στράπλες μαγιό μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σου φίλος!

 

Είναι εύκολα, είναι άνετα, είναι βολικά και επίσης, είναι και πολύ σέξι! Τα στράπλες μαγιό είναι αδιαμφισβήτητα μια επιλογή που παλαιότερα θεωρούταν ιδανική για τις γυναίκες χωρίς μεγάλο στήθος, αλλά τα τελευταία χρόνια, οι σχεδιαστές μαγιό έχουν βάλει στο παιχνίδι και τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, προτείνοντας και δίνοντας λύσεις για γυναίκες με μεγάλο στήθος, που μπορούν κάλλιστα να επιλεγούν σαν το βασικό τους μαγιό!

 

Συμπληρωματικά, τα στράπλες μαγιό έχουν μπει στην καθημερινότητά μας για τα καλά, τόσο στα μπικίνι, αλλά και στα ολόσωμα μαγιό μας! Η έλλειψη τιραντών φαίνεται να είναι ένα αρκετά ελκυστικό σημείο για πολλές γυναίκες, που δίνει μια έξτρα ελευθερία τόσο στους ώμους, όσο και στο υπόλοιπο σώμα, χαρίζοντας ένα πιο αρμονικό σχεδιασμό στο μαγιό και χωρίς να χρειάζεσαι μια έξτρα στήριξη για το μπούστο σου! Κι αυτό, όπως είναι λογικό, προσδίδει ακόμη περισσότερο και στην άνεσή σου! Χωρίς την ύπαρξη τιραντών, μπορείς να κινείσαι και να συνδυάζεις τέλεια τα σύνολα σου για την παραλία, αλλά και να αποφύγεις τυχόν σημάδια στο μαύρισμα, να το τελειοποιήσεις στο έπακρο, και να είσαι άνετη να νιώθεις και να απολαμβάνεις τις εξορμήσεις σου στην παραλία!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες στο παιχνίδι με τα στράπλες μαγιό σου, απόλαυσε ένα τέλειο μαύρισμα, νιώσε άνετη και χαλαρή, ό,τι κι αν φοράς και ζήσε ένα έντονο καλοκαίρι με σέξι στυλ και άποψη που θα κάνουν τη διαφορά! Δες τα όλα αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)