Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Καλωσόρισε ένα καυτό καλοκαίρι με το σέξι Μπικίνι Freja της Marko

Καλωσόρισε ένα καυτό καλοκαίρι με το σέξι Μπικίνι Freja της Marko

 

Καλωσόρισε ένα καυτό καλοκαίρι με το σέξι Μπικίνι Freja της Marko!

 

Γνωρίζεις και γνωρίζουμε πως το καλοκαίρι, για να απολαύσεις πλήρως κάθε σου εξόρμηση, είναι σημαντικό να έχεις και να νιώθεις άνετα μέσα στο σέξι μαγιό σου! Και για να το κάνεις αυτό φυσικά, χρειάζεσαι ένα μαγιό που να ακούει το σώμα σου και να σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική, όπως ακριβώς το Μπικίνι Marko Freja!

 

Tο Μπικίνι Marko Freja είναι το μπικίνι που έψαχνες για το καλοκαίρι του 2022

 

Ακόμη κι αν δεν είχες αποφασίσει ακόμη τι μαγιό να επιλέξεις για το φετινό σου καλοκαίρι, στο e-string.gr κάναμε για εσένα μια αναλυτική έρευνα αγοράς και σου παρουσιάζουμε το Μπικίνι Marko Freja, μια επιλογή που μπορεί να φαντάζει πιο mainstream, δεν έχει όμως σε τίποτα να ζηλέψει κάθε τολμηρή ή μη επιλογή σου!

 

Σίγουρα, θα απολαύσεις το εντυπωσιακό του επάνω μέρος, σε σχήμα δάκρυ που μπορεί να αγκαλιάσει ιδανικά το μπούστο σου, όσο πληθωρικό κι αν είναι! Σίγουρα, θα απολαύσεις την τέλεια εφαρμογή του, με την άνετη γραμμή και τα άνετα κουμπώματά του! Και σίγουρα, θα απολαύσεις και την πικάντικη λεπτομέρεια στο πίσω μέρος του, με το στρινγκ κάτω μέρος, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, επάνω στους καλοσχηματισμένους γλουτούς σου!

 

Αλλά το εντυπωσιακό του χρώμα, το σταθερό του επάνω μέρος, η μαλακή του ενίσχυση στο πάνω μέρος, που σχηματίζει το τέλειο cup, αλλά και η μοναδική αίσθηση επάνω στο δέρμα σου, είναι τα στοιχεία που θα απολαμβάνεις, όσες ώρες κι αν τα φοράς, κι αυτά που θα ήθελες να έχεις σε κάθε σου μαγιό, μπικίνι ή ολόσωμο!

 

Δώσε λοιπόν το χρώμα που αξίζει στο καλοκαίρι σου, με στυλ που σε εκφράζει, χρώματα εντυπωσιακά και άκρως καλοκαιρινά, προκλητικότητα και σέξι διάθεση που θα κάνει τη διαφορά, αλλά και την άνεση που θες και αξίζεις για τα πιο άνετα μπάνια σου! Μπες λοιπόν στο E-string.gr και κάν’ το δικό σου με ένα κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)