Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Εσύ ανακάλυψες το ολοκαίνουργιο sexy bikini Marko Bajlin. Αν όχι, μην αργείς

Εσύ ανακάλυψες το ολοκαίνουργιο sexy bikini Marko Bajlin

 

Εσύ ανακάλυψες το ολοκαίνουργιο sexy bikini Marko Bajlin; Αν όχι, μην αργείς!

 

Πόσα να ζητήσει μια γυναίκα από το bikini της; Σίγουρα θέλει άνεση, για να μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο, χωρίς να σκέφτεται και πολλά πολλά! Σίγουρα θέλει να είναι sexy, γιατί ας μην κρυβόμαστε, ποια γυναίκα δε θέλει να είναι και να νιώθει sexy; Και σίγουρα θέλει να την κολακεύει, να αγκαλιάζει τις καμπύλες της και να την κάνει να νιώθει πιο σίγουρη και πιο γεμάτη αυτοπεποίθηση από ποτέ! Πώς θα ήταν άραγε αν μπορούσε να τα έχει όλα αυτά σε ένα bikini;

 

Γιατί με το bikini Marko Bajlin πολύ απλά, μπορείς να τα έχεις όλα!

 

Απλά τα πράγματα, κι ακόμη πιο απλά τα έκανε και η Marko, με μια κίνηση που μόνο τυχαία δεν αποδεικνύεται, και μόνο τυχαία δεν έγινε πραγματικότητα! Το sexy bikini Marko Bajlin θα γίνει ο πιο πιστός σου φίλος και σύμμαχος στην παραλία, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το δοκιμάσεις! Τέλεια εφαρμογή, τέλειο χρώμα και εντυπωσιακές λεοπάρ λεπτομέρειες, κι ακόμη ένα πιο καυτό κάτω μέρος στριγνκ είναι μόνο λίγα από τα συστατικά της επιτυχίας του!

 

Το σίγουρο είναι πως θα σε κερδίσει, γιατί θα απολαύσεις και θα αγαπήσεις την άνεσή του και την ευκολία του! Το sexy bikini Marko Bajlin, με το δετό επάνω μέρος του, και την άριστη εφαρμογή στο μπούστο σου, είναι αυτό που λέμε, μπαίνει και βγαίνει μόνο με τη σκέψη, και να είστε σίγουρες, φορέστε το όλη μέρα, δε θα το καταλάβετε, δε θα σας κουράσει, ούτε για μια στιγμή! Και το ακόμη πιο σίγουρο, είναι πως δε θα δυσκολευτείς ούτε μια στιγμή να κερδίσεις και όλα τα ανδρικά βλέμματα γύρω σου! Το τέλειο στριγνκ του, η λεοπάρ φάσα του στο μπούστο, και το σουτιέν σε σχήμα δάκρυ, είναι αδιαμφισβήτητα συστατικά της επιτυχίας σου!

 

Αν λοιπόν κι εσύ ψάχνεις το τέλειο μπικίνι για το φετινό σου καλοκαίρι, τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά: μπες στο e-string.gr, βρες το sexy bikini Marko Bajlin στις νέες μας παραλαβές σε γυναικεία μαγιό, και κάνε το φετινό σου καλοκαίρι πιο καυτό από κάθε άλλο, με μια σου μόνο κίνηση!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)