Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Στολές και...sexy Santa is coming to town

Sexy Στολές και...sexy Santa is coming to town

 

Sexy Στολές και...sexy Santa is coming to town!

 

Πώς θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς τον Άγιο Βασίλη; Πώς θα ήταν οι γιορτές χωρίς μια ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση που κυριαρχεί αυτές τις ημέρες; Και πόσο sexy θα ήταν ο Δεκέμβριος και οι γιορτινες ημέρες χωρίς τις πιο sexy στολές από το E-string.gr και τις πιο ξεχωριστές επιλογές για τις πιο sexy Αγιοβασιλίτσες που είδες ποτέ;

 

Οι sexy στολές των φετινών Χριστουγέννων είναι εδώ!

 

Εσύ τι θα ντυθείς; Θα προτιμήσεις μια συνηθισμένη sexy στολή που μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε μέρα του χρόνου, η θα προτιμήσεις sexy στολές Αγιοβασιλίτσας, στο κλίμα των ημερών με ένα από τα πιο hot outfits που δοκίμασες ποτέ; Φυσικά, το κόκκινο και το λευκό έχουν την τιμητική τους και για καλό λόγο! Το κόκκινο ως χρώμα της έντασης και του πάθους, αλλά και το λευκό, σαν το χρώμα της απλότητας αλλά και της αγνότητας, είναι ο συνδυασμός που θα βάλει φωτιά στα γιορτινά σου βράδια! Επίσης, απαραίτητα sexy αξεσουάρ θα είναι το σκουφάκι και το παιχνιδιάρικο γουνάκι στις sexy στολές σου! Σε πολλές παραλλαγές, και σε ποικίλες μορφές και σημεία εφαρμογής, τα γουνάκι κρίνεται απολύτως αναγκαίο για να δώσεις στις Χριστουγεννιάτικες sexy στολές σου μια νότα παιχνιδιού αλλά και μια πιο sexy προσέγγιση στα καυτά σου εσώρούχα! Τέλος, φρόντισε να κάνεις τις sexy στολές σου όσο πιο sexy μπορείς! Είτε επιλέξεις Babydoll, κορμάκια ή και σετ εσώρουχα, διάλεξε την απόχρωση του κόκκινου που θεωρείς πιο sexy από κάθε άλλη, τόλμησε τον πιο καυτό συνδυασμό, και μη φοβηθείς να γίνεις προκλητική και μοναδικά εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά!

 

Έτοιμη λοιπόν; Έτοιμη να απολαύσεις τις πιο sexy στολές των φετινών Χριστουγέννων από το E-string.gr; Κάνε κλικ εδώ, δες τις όλες και επιλεξε αυτήν ακριβώς που θα σου χαρίσει τις πιο έντονες συγκινήσεις με ένα μόνο κλικ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)