Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll Excellent Beauty R-611 - Απολαυστικά μαγικό και ιδανικά sexy

Γυναικείο Babydoll Excellent Beauty R-611 - Απολαυστικά μαγικό και ιδανικά sexy

 

Γυναικείο Babydoll Excellent Beauty R-611 - Απολαυστικα μαγικό και ιδανικά sexy

 

Κάθε babydoll είναι διαφορετικό. Πόσο μάλλον ένα ολοκαίνουργιο babydoll από την Excellent Beauty, ένα μοναδικό κομμάτι που σχεδιάστηκε να προσφέρει μοναδικό στυλ, εξαιρετική εφαρμογή και εντυπωσιακά sexy διάθεση σε κάθε σας εμφάνιση, χωρίς προσπάθεια! Σας παρουσιάζουμε το Babydoll Excellent Beauty R-611, μια νέα άφιξη στο E-string, που υπόσχεται να βάλει φωτιά στις νύχτες σας!

 

Babydoll Excellent Beauty R-611 - Black & sexy!

 

Και πώς να μην είναι απόλυτα sexy όταν πρόκειται για ένα κομματι που έχει στόχο να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς; Η στενή εφαρμογή του υπόσχεται να αγκαλιάσει με τον καλύτερο και πιο όμορφο τρόπο κάθε κρυφή καμπύλη σας και να της δώσει το τέλειο σχήμα και στυλ που θα έχετε από ένα babydoll! Το Babydoll Excellent Beauty R-611 όμως είναι μια επιλογή που θα λατρέψετε όχι μόνο για την εφαρμογή του, αλλά και για την άψογη αισθητική και στυλ του! Το κλειδί εδώ είναι η διαφάνεια και η δαντέλα! Με διαφάνεια που καλύπτει το σύνολο του babydoll αλλά και δαντέλα στο μπούστο και το τελείωμα του, ο συνδυασμός των δύο υπόσχεται ένα look που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο sexy εσώρουχα σας! Οι φλοραλ λεπτομέρειες της δαντέλας είναι αυτές που δίνουν και έναν πιο ρομαντικό τόνο στο σύνολο χαρίζοντας του παράλληλα έναν χαρακτήρα vintage και ταυτόχρονα αισθησιακού, χωρίς να θυσιάζουν τη sexy φύση του στο ελάχιστο! Πόσο μάλλον όταν το Babydoll Excellent Beauty R-611 συνδυάζεται και με το ασορτί στρινγκ του, για ακόμη πιο καυτές εμφανίσεις! Μπορείτε βέβαια να το συνδυάσετε και με το αγαπημένο σας εσώρουχο και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

 

Καιρός να βάλεις το μαύρο στη ζωή και τα εσώρουχα σου με το πιο sexy και απολαυστικό babydoll! Το Babydoll Excellent Beauty R-611 σε περιμένει να το κάνεις δικό σου αποκλειστικά στο E-string.gr! Κάνε κλικ και δες το εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)