Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll U-808 - Απολαυστικά sexy, ιδανικό για μια τέλεια νύχτα

Γυναικείο Babydoll U-808 - Απολαυστικά sexy, ιδανικό για μια τέλεια νύχτα

 

Γυναικείο Babydoll U-808 - Απολαυστικά sexy, ιδανικό για μια τέλεια νύχτα!

 

Χωρίς αμφιβολία, το να μπορείς να απολαμβάνεις ένα sexy look οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσεις, δεν αποτελεί μόνο ευκολία, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να δίνεις συνεχώς μια νέα πνοή στις πιο ξεχωριστες νύχτες σου! Έτσι, το Babydoll U-808 θα αποδειχθεί επάξια ένας από τους καλύτερους συμμάχους σου σε ένα τέλειο στυλ, αλλά και σε μια αφορμή να δημιουργείς συνεχώς πικαντικες στιγμές που θα απολαμβάνετε στο έπακρο με το σύντροφό σου!

 

Γυναικείο Babydoll U-808 - Το μαύρο babydoll που πάντα έψαχνες!

 

Όλες μας θέλουμε μόνο το καλύτερο για το στυλ μας, είτε πρόκειται για ένα χαλαρό βραδάκι στο σπίτι, με απαλή και χαλαρωτική μουσική, είτε πρόκειται για μια βραδιά πάθους και έντασης! Πόσο μάλλον όταν θέλουμε να ανάψουμε τα αίματα και να δώσουμε μια νέα σπίθα σε μια μονότονη βραδιά, με μια κίνηση! Το Babydoll U-808 ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα λοιπόν, και να γίνει το next best thing στη γκαρνταρόμπα σου, όπως και το νέο αγαπημένο σου babydoll! Συνδυάζοντας το στοιχείο του αισθησιακού με το sexy, παντρεύοντας το λιτό με το εντυπωσιακό, το Babydoll U-808 καταφέρνει να είναι στο κέντρο της προσοχής για τους πιο ουσιαστικούς λόγους: αρχικά, σου χαρίζει ένα μοναδικό look που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο, αποτελεί ένα εξαιρετικά άνετο κομμάτι που μπορείς να φοράς κυριολεκτικά όλη μέρα και τέλος, είναι sexy τόσο-όσο ώστε να ξεχωρίσει από τα καθημερινά σου εσώρουχα με τον πιο sexy τρόπο, χωρίς όμως να είναι πολύ προκλητικό! Με την λεία και γυαλιστερή υφή του, αλλά και το διακριτικό αλλά sexy κόψιμο στο πλάι, τώρα έχεις μια ρομαντική και συνάμα απολαυστική επιλογή, με μια σου κίνηση, αλλά και με την ποιότητα της Excellent Beauty που δεν άφησε τίποτα στην τύχη!

 

Είσαι έτοιμη λοιπόν να ανακαλύψεις το Babydoll U-808; Καν' το δικό σου με ένα κλικ, απόλαυσε το και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνεις τόσο ευχαριστημένη που θα το προτείνεις και σε μια φίλη σου! Δες το μόνο από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)