Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Θες κάτι απόλυτα sexy και φθινοπωρινό; Σου έχουμε τη λύση sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη

Θες κάτι απόλυτα sexy και φθινοπωρινό; Σου έχουμε τη λύση sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη

 

Θες κάτι απόλυτα sexy & φθινοπωρινό; Σου έχουμε τη λύση sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη!

Ξέρουμε πως το φθινόπωρο δεν είναι η εποχή να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου! Μπορεί να θεωρείται μεταβατική περίοδος, το οφείλεις όμως στον εαυτό σου και το στυλ σου, να έχεις τα καλύτερα εσώρουχα και αξεσουάρ για κάθε περίσταση! Και στο E-string.gr μπορείς να το πετύχεις απόλυτα με sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη!

Πώς όμως θα βρεις το sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που σου ταιριάζει;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Το πόσο sexy, ιδιαίτερο, ρομαντικό, προκλητικό ή εντυπωσιακό θες να είναι, και κατά συνέπεια, και το υπόλοιπο outfit σου! Οι επιλογές σου είναι πρακτικά και ουσιαστικά αναρίθμητες, ειδικά με όλες τις επιλογές mix & match που μπορείς να κάνεις, γι’ αυτό θα είναι εύκολο να βρεις ακριβώς αυτό που θες. Και ευτυχώς, αυτό σημαίνει και μεγάλη ποικιλία για να το δημιουργήσεις, αν δεν υπάρχει ήδη έτοιμο! Οπότε ξεκίνησε από τα βασικά: το χρώμα, το στυλ, την υφή, το κόψιμο και φυσικά, την περίσταση. Μπορείς να επιλέξεις το μαύρο σαν μια λύση και για τις καθημερινές ανάγκες σου, αλλά και σαν μια πιο ιδιαίτερη περίσταση! Όχι όμως και το κόκκινο, το οποίο όμως είναι άκρως πιο sexy και προκλητικό! Τα sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη πρέπει να σε αντικατοπτρίζουν απόλυτα, και να βγάζουν τον πραγματικό σου εαυτό προς τα έξω! Έπειτα, καλό θα είναι να δοκιμάσεις πολλές υφές και κοψίματα στα sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη! Μπορεί να ανακαλύψεις πως η δαντέλα και οι διαφάνειες είναι τα αγαπημένα σου, μπορεί ίσως και να προτιμήσεις κάποιο κόψιμο τύπου μπραζίλ ή στριγνκ για μια πιο ιδιαίτερη νύχτα! Σημασία έχει επίσης να τολμήσεις και mix & match επιλογές, όπως ακριβώς εσύ τις σκέφτεσαι και πού ξέρεις; Μπορεί κι εσύ η ίδια να εκπλήξεις τον εαυτό σου!

Ό,τι κι αν επιλέξεις, ό,τι κι αν θες να φοράς, ένα είναι σίγουρο: τα sexy σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη θα είναι πάντοτε δίπλα σου, σύμμαχός σου για ένα τέλειο look όλες τις εποχές του χρόνου! Ανακάλυψε τα αποκλειστικά εδώ, με την ποιότητα και την αισθητική του E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)