Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία με τον Κορσέ Livco Seanna Corset

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία με τον Κορσέ Livco Seanna Corset

 

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία: Κάνε δικό σου τον Κορσέ Livco Seanna Corset!

Λίγα κομμάτια μπορούν να συγκριθούν με έναν πολύ όμορφο γυναικείο κορσέ. Όσο sexy και ιδιαίτερα κι αν είναι τα σετ εσώρουχά σου, τα εντυπωσιακά κορμάκια σου ή τα πιο απολαυστικά babydoll σου, ένας γυναικείος κορσές πάντα θα αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε γυναίκα! Έτσι λοιπόν, ο Κορσές Livco Seanna Corset έρχεται να κάνει τη διαφορά στο στυλ και τη γκαρνταρόμπα σου, με μοναδικό στυλ, απόλυτα θηλυκό look και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Κορσές Livco Seanna Corset: Ένα κομμάτι που θέλεις να έχεις!

Ο λόγος είναι απλός, προφανής και ξεκάθαρος: Είναι αδιαμφισβήτητα ένα κομμάτι και ένα εσώρουχο, που θα κάνει μια απόλυτα σημαντική διαφορά στη γκαρνταρόμπα και τη ντουλάπα σου! Κι αυτό πολύ, απλά, γιατί δεν αποτελεί έναν ακόμη γυναικείο κορσέ όπως όλοι οι υπόλοιποι. Η Livco φροντίζει ώστε να δημιουργεί κάθε εσώρουχο με γνώμονα την απόλυτη ποιότητα και την εξαιρετική αισθητική, και ο Κορσές Livco Seanna Corset δεν αποτελεί εξαίρεση! Ένα μοναδικό πάντρεμα ανάμεσα σε ύφος ρομαντικό αλλά και sexy, δημιουργεί μια επιλογή ταυτόχρονα ιδιαίτερη και εντυπωσιακή! Οι διαβαθμίσεις στις διαφάνειες του σε συνδυασμό με τα περίτεχνα φλοράλ σχέδια σε ροζ και μωβ χρώμα, είναι αυτό που τραβά αρχικά την προσοχή! Σε συνδυασμό δε και με το εντυπωσιακό του κόψιμο και την άριστη εφαρμογή του, από την πρώτη κιόλας στιγμή, γίνεται ορατό πως αποτελεί ένα κομμάτι τόσο ξεχωριστό όσο λίγα! Ειδικά αν το ταιριάξεις και με τις κατάλληλες κάλτσες που θα έρθουν να το συμπληρώσουν απόλυτα, ο Κορσές Livco Seanna Corset γίνεται πανεύκολα ένα ολοκληρωμένο σετ που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Αν έχεις κι εσύ ακόμη δεύτερες σκέψεις ή δισταγμούς, σε προκαλούμε να τους αφήσεις πίσω και να τολμήσεις να κάνεις στον εαυτό σου και το σύντροφό σου ένα δώρο που θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμα! Ο Κορσές Livco Seanna Corset γίνεται δικός σου με ένα μόνο κλικ εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)