Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ήρθε η στιγμή σου με το Sexy Φόρεμα Livco Gillian

Ήρθε η στιγμή σου με το Sexy Φόρεμα Livco Gillian

 

Θες να ανατρέψεις τα δεδομένα; Ήρθε η στιγμή σου με το Sexy Φόρεμα Livco Gillian

Ένα μαύρο σέξι φόρεμα είναι από μόνο του μια εξαιρετική επιλογή για μια ιδιαίτερη περίπτωση! Όταν όμως θες το κάτι παραπάνω, και μια επιλογή που πραγματικά θα ανατρέψει τα δεδομένα, τότε το Sexy Φόρεμα Livco Gillian είναι η επιλογή που δε μπορείς να αγνοήσεις, αλλά και πρέπει σίγουρα να έχεις στη ντουλάπα σου!

Η αποπλάνηση έχει όνομα: Sexy Φόρεμα Livco Gillian

Χωρίς αμφιβολία, το μαύρο είναι απόλυτα εντυπωσιακό, δεν αρκεί όμως να κάνει την πραγματική διαφορά και να ξεχωρίσει. Πόσο μάλλον για να αποπλανήσεις το σύντροφό σου με ένα σύνολο που θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμα! ΚΙ εδώ ακριβώς είναι που μπαίνει στο παιχνίδι η Livco! Με το Sexy Φόρεμα Livco Gillian έκανε την (αισθητή) δοαφορά που περίμενες για ένα κομμάτι που δύσκολα μπορείς να παραβλέψεις! Απόλυτα εντυπωσιακό, τολμηρό όσο λίγα, και σίγουρα sexy όσο ελάχιστα! Η διαφανής όψη του, το καθιστά ιδανικό ώστε να αφήνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα στη φαντασία! Τα μοναδικά ανοίγματά του, του χαρίζουν μια sexy αίσθηση και μια δεδομένη προκλητικότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Τα περίτεχνα μοτίβα του είναι αυτά που κάνουν μια παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη διαφορά για να δώσουν ακόμη ένα sexy & αναπάντεχο στοιχείο! Και η πραγματική «αποκάλυψη» έρχεται στο πίσω μέρος του! Με ένα ξεκάθαρα αποκαλυπτικό και αφόρητα sexy χιαστό μοτίβο, παρομοιάζει το look διχτυωτού καλσόν σε όλο το μήκος του, δίνοντας μια ακόμη πιο προκλητική διάσταση στο ήδη sexy look του! Με το Sexy Φόρεμα Livco Gillian, πώς να μην αποπλανήσεις το σύντροφό σου, σε μια νύχτα που δε θα ξεχάσει ποτέ;

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το απολαύσεις, όπως σου αξίζει και με την εξαιρετική ποιότητα και αισθητική της Livco! Κάνε δικό σου το Sexy Φόρεμα Livco Gillian και ζήσε μοναδικές στιγμές, με ένα σου μόνο κλικ εδώ, αποκλειστικά στο E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)