Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy νεγκλιζέ και στυλ που ξεχωρίζει – Πώς να κάνεις τη διαφορά με ένα sexy babydoll

Sexy νεγκλιζέ και στυλ που ξεχωρίζει – Πώς να κάνεις τη διαφορά με ένα sexy babydoll

 

Sexy νεγκλιζέ και στυλ που ξεχωρίζει – Πώς να κάνεις τη διαφορά με ένα sexy babydoll

Να είσαι sexy είναι δικαίωμα και επιλογή. Πώς όμως να είσαι, να νιώθεις sexy, και αυτό να βγαίνει και αβίαστα προς τα έξω, θέλει λίγες προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από την αμηχανία και τα διλήμματα. Μία από αυτές είναι σίγουρα να έχεις και το σωστό babydoll στη ντουλάπα σου. Μάθε πώς θα διαλέξεις το δικό σου από το E-string.gr!

Ένα νεγκλιζέ για όλες τις στιγμές; Ή μήπως όχι;

Φυσικά, όπως σε καθετί στη ζωή, δεν υπάρχει πανάκεια. Η λύση να επιλέξεις ένα νεγκλιζέ για κάθε στιγμή είναι όχι απλά λάθος, είναι επίσης πολύ αφελής. Κι είναι πολύ απλό: Δεν είναι κάθε στιγμή ίδια, δεν είναι κάθε περίσταση ίδια, δεν είναι η ψυχολογία σου ίδια. Πώς λοιπόν ένα babydoll θα κάνει για όλες τις στιγμές; Φυσικά, δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. Έτσι λοιπόν, φρόντισε να έχεις ένα babydoll που θα ανταποκρίνεται στη στιγμή που θες. Θες να είσαι sexy, χαλαρή ή προκλητική; Βρες το αντίστοιχο! Επίσης, βρες το νεγκλιζέ που θα σε εκφράζει σα στυλ! Είτε προτιμάς να είσαι ρομαντική, σου αρέσει η δαντέλα, θες μια έντονη διαφάνεια, ή απλά να είναι πολύ αέρινο, είμαστε σίγουροι ότι στο E-string.gr θα βρεις αυτό που αντικατοπτρίζει απόλυτα το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου! Τέλος, φρόντισε το χρώμα και το στυλ που θα επιλέξεις να είναι αυτό που ταιριάζει τόσο στην ψυχολογία όσο και στο χρώμα της επιδερμίδας σου! Πώς θα το κάνεις αυτό; Είναι εύκολο! Αρχικά, δες τους χρωματισμούς από τα γυναικεία εσώρουχα που έχεις ήδη. Έπειτα; Δοκίμασε babydoll με ίδιους χρωματισμούς και παρεμφερή χρώματα, μέχρι να βρεις αυτό που θα σου κάνει απόλυτα κλικ! Είναι τόσο απλό!

Αν ακόμη αναρωτιέσαι ή δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, κάνε απλά κλικ εδώ! Επιλέξαμε για εσένα μια μοναδική ποικιλία σε νεγκλιζέ που θα κάνουν τη διαφορά στο στυλ σου μόνο με ένα κλικ! Απόλαυσε τα όλα και σε super τιμές!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)