Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle – Μια όαση στυλ και φινέτσας στη γκαρνταρόμπα σου

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle – Μια όαση στυλ και φινέτσας στη γκαρνταρόμπα σου

 

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle – Μια όαση στυλ και φινέτσας στη γκαρνταρόμπα σου

Αδιαμφισβήτητα sexy, αδιαπραγμάτευτα καυτό, και αθεράπευτα ρομαντικό. Αυτά είναι τα 3 κυρίαρχα πλεονεκτήματα με τα οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το νέο κορμάκι της Obsessive, που φαίνεται να ήρθε να κάνει μια άκρως δυναμική εμφάνιση τόσο στο χειμώνα μας, αλλά και στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της.

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle – Κόκκινο παντού!

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι φυσικά; Πώς θα μπορούσε η Obsessive να μην επιλέξει το κόκκινο για ένα από τα πιο σημαντικά και πιο sexy κορμάκια της φετινής σεζόν, αλλά και κάθε προηγούμενης; Αυτό, όχι τόσο για τον αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό σχεδιασμό του, αλλά περισσότερο για μια ιδιαίτερη αντίθεση που λίγοι θα τολμούσαν. Η Obsessive λοιπόν πάντρεψε ιδανικά ένα σλιπ με ένα κορμάκι, πρόσθεσε μικρές πινελιές δαντέλας, λίγη διαφάνεια και έναν ένα ανοιχτό καβάλο, και δημιούργησε το κορμάκι Rougebelle! Μια πρόταση που σίγουρα θα λατρέψεις! Τόσο για την τέλεια εφαρμογή του, την αξεπέραστη αισθητική του, αλλά και το εντυπωσιακά sexy αλλά όχι κραυγαλέο η προκλητικό ύφος του! Το Rougebelle ήρθε να δώσει μια νέα διάσταση στον όρο sexy κορμάκι, ενώνοντας τόσο ρομαντικά στοιχεία, όσο και μικρές sexy νότες, που όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητες, αλλά ενισχύουν τη συνολική του εικόνα με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Απόλαυσε το με το αγαπημένο σου outfit, ή στην πιο ιδιαίτερη στιγμή σου! Το Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle είναι σίγουρο πως θα ανταποκριθεί με μεγάλη ευκολία στην περίσταση, χαρίζοντας σου στιγμές που σίγουρα δε θα ξεχάσεις ποτέ!


Τι περιμένεις λοιπόν; Βάλε το φλογερό κόκκινο στη ζωή και τη γκαρνταρόμπα σου, απόλαυσε τη μοναδική του αίσθηση και άλλαξε τη ζωή και την ψυχολογία σου με ένα κλικ! Απόλαυσε το Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Rougebelle αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)