Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Babydoll Obsessive Rosalyne – Sexy & Romantic like never before

Γυναικείο Babydoll Obsessive Rosalyne – Sexy & Romantic like never before

 

Γυναικείο Babydoll Obsessive Rosalyne – Sexy & Romantic like never before!

Μήπως ήρθε η στιγμή για κάτι νέο; Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις ιδανικά τόσο το στυλ σου όσο και τις νύχτες σου; Το E-string.gr σου βρήκε τη λύση και ακούει στο όνομα Γυναικείο Babydoll Obsessive Rosalyne ! Μια επιλογή που σίγουρα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, βάζοντας φωτιά ακόμη και στις πιο ήσυχες νύχτες σου!

Γυναικείο Babydoll Obsessive Rosalyne – Fuchsia is the way to go!


Όχι όμως ένα οποιοδήποτε φούξια! Ένα φούξια δυνατό, έντονο και θηλυκό! Ένα φούξια γεμάτο αντιθέσεις και βάθος, ένα φούξια που ξεχωρίζει από κάθε άλλο! Κι ένα στυλ που κάνει τη διαφορά, με τις προσεγμένες λεπτομέρειες, τη θηλυκότητα που αποπνέει και μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας, που δεν μπορούν όλοι να επιτύχουν! Η Obsessive όμως μπορεί και τολμά για ένα babydoll διαφορετικό από τα άλλα! Ένα babydoll με έντονα στοιχεία ρομαντισμού, αέρινο Look, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που μπορεί εύκολα να κάνει και τον πιο διστακτικό να μείνει με το στόμα ανοιχτό! Όχι μόνο για την έμφαση στη λεπτομέρεια. Όχι μόνο για την πολυτέλεια. Αλλά γιατί κατορθώνει να γίνει αυτό που όλες μας θέλουμε. Μια επιλογή και ένα κομμάτι που μπορεί να μας συντροφεύσει ιδανικά από ένα χαλαρό απόγευμα στο σπίτι, έως και μια ξεχωριστή έκπληξη στον αγαπημένο μας. Ένα babydoll που μπορεί κάλλιστα να μας εκπλήξει με την άριστη εφαρμογή στο μπούστο με τις ρυθμιζόμενες τιράντες του, αλλά και το πιο ανάλαφρο και αέρινο look που εύκολα θα απολαμβάνεις, σχεδόν ξεχνώντας ότι το φοράς! Πόσο μάλλον όταν δεις την έκφραση στο πρόσωπό του!

Για ένα μοναδικό στυλ που θα ξεχωρίσει και ένα look που χωρίς καμία αμφιβολία θα μαγνητίσει το βλέμμα του όπως ποτέ άλλοτε, το Γυναικείο Babydoll Obsessive Rosalyne είναι η απόλυτη επιλογή σου! Καν’ το δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)