Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Νιώσε μοναδική και απόλυτα sexy με τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη

Νιώσε μοναδική και απόλυτα sexy με τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη

 

Νιώσε μοναδική και απόλυτα sexy με τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και σιγά σιγά κάνει την εμφάνισή του και ο χειμώνας, γι’ αυτό ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να ανανεώσεις όχι μόνο το look αλλά και τη διάθεσή σου με τα πιο απολαυστικά sexy εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα, στυλ, κόψιμο και ύφος και θα έχεις με μια κίνηση τα καλύτερα sexy εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που είχες ποτέ!

Από πού θα ξεκινήσεις όμως με τα sexy εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη;

Μιας και οι επιλογές στο E-string.gr δεν τελειώνουν πρακτικά ποτέ, αποφασίσαμε να σου δώσουμε κάποια tips για να επιλέξεις πιο γρήγορα, πιο σωστά και πιο αποτελεσματικά ποια sexy εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη θα απολαύσεις περισσότερο! Αρχικά, μην περιοριστείς μόνο σε μια κατηγορία εσωρούχων! Δοκίμασε σετ, κορμάκια, babydoll, ρόμπες και φυσικά sexy αξεσουάρ για να πετύχεις ένα απόλυτα ταιριαστό αποτέλεσμα, και φυσικά, αυτό που θα αρμόζει απόλυτα στην εκάστοτε περίσταση! Στη συνέχεια, βρες το χρώμα που σου ταιριάζει περισσότερο, και αυτό που αρμόζει για τη χρήση που θες. Το μαύρο είναι αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο, και η πρώτη σου επιλογή, ειδικά για φθινόπωρο και χειμώνα, δε θα πρέπει να αποκλείσεις όμως και άλλες κορυφαίες επιλογές. Για παράδειγμα, τόλμησε το κόκκινο, απόλαυσε το λευκό και το μπεζ, αλλά και πιο πρωτόγνωρα χρώματα όπως το μπλε ή το ροζ, για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα! Τέλος, κάνε δοκιμές μέχρι να βρεις την εφαρμογή και το στυλ που θα σου κάτσει γάντι ! Αυτό μπορεί να είναι ένα sexy εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, κάτι πιο χαλαρό όπως μια ρόμπα, ή κάτι ενδιάμεσο όπως ένα κορμάκι! Σημασία σε όλα έχει να αισθάνεσαι απόλυτα άνετα και χαλαρή για να μπορείς να εστιάσεις πλήρως σε όλα όσα έχουν σημασία!

Αν λοιπόν θες μια sexy αλλαγή στο φθινόπωρο και τον επερχόμενο χειμώνα σου, μην ψάχνεις αλλού! Βρες τα επόμενα sexy εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη από το E-string.gr και απόλαυσε κάθε σου στιγμή με στυλ και φαντασία!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)