Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ανάδειξε τον εαυτό σου ή κάνε έκπληξη σε αυτούς που αγαπάς με Sexy επιλογές εσωρούχων από το E-string

Sexy επιλογές εσωρούχων για γιορτή Γυναίκας

Ανάδειξε τον εαυτό σου ή κάνε έκπληξη σε αυτούς που αγαπάς με Sexy επιλογές εσωρούχων από το E-string 


Η γιορτή της γυναίκας πλησιάζει και τι καλύτερο από το να γιορτάσεις με τον σύντροφό σου λίγο παραπάνω τη συγκεκριμένη ημέρα, με κάτι νέο & ανεβαστικό από τη μοναδική συλλογή εσωρούχων του E-string!
Η ημέρα της γυναίκας γιορτάζεται παγκοσμίως και είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι τις γυναίκες της ζωής μας και
να δώσουμε λίγο παραπάνω αγάπη σε καθεμιά τους ξεχωριστά. Μες στο χρόνο όλοι παραλείπουμε, λίγο έως πολύ, να περιποιηθούμε τους αγαπημένους μας ή να κακομάθουμε λίγο τους ίδιους μας τους εαυτούς. Ευτυχώς, υπάρχουν όμως και οι ημέρες εκείνες που μας κάνουν μια υπενθύμιση για τα σημαντικά και που αξίζουν την προσοχή μας!
Φέτος την ημέρα της γυναίκας, γιόρτασε τη λίγο διαφορετικά! Πρόσθεσε μια πικάντικη νότα στην Παρασκευή σου και απόλαυσε το ταίρι σου στο μάξιμουμ!

Εδώ σας έχουμε συγκεντρώσει κάποιες φανταστικές ιδέες για εσάς που θέλετε να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας, αλλά και για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα δώρο στην αγαπημένη σας. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα του E-string θα είναι ο πιο καλός βοηθός στην αναζήτηση του εκλεκτού εσώρουχου, που θα βάλει φωτιά στην κρεβατοκάμαρά σας

Ξεκινάμε το ταξίδι μας στο underwear fashion με μια ιδέα που θα συγκινήσει ακόμη και τους πιο δύσκολους: Sexy Κόκκινα Εσώρουχα για φλογερές εμφανίσεις! Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους! Ανεβάζει στο θέαμα του τη θερμοκρασία και υπόσχεται καυτές στιγμές με τον αγαπημένο σας… Κολακεύει κάθε χρώμα επιδερμίδας, είτε είσαι πιο λευκή, είτε πιο σταρένια και δίνει τόνο εορταστικό στην εμφάνισή σου που υπόσχεται πάρτι μέχρι πρωίας! Στο E-string θα βρεις κάθε είδους κόκκινα εσώρουχα, είτε μεμονωμένα κομμάτια, είτε αισθησιακά Σετ που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σου! 

Συμβουλή Bonus: Μην παραλείψεις να τα συνδυάσεις με ασορτί Κάλτσες ή Ζαρτιέρες σε κόκκινο χρώμα, με διαφάνειες ή δαντέλα, που θα απογειώσουν την ήδη σούπερ σέξι εμφάνισή σου!

Επόμενος σταθμός: Διάφανα Εσώρουχα!
Το απόλυτο must για τετ-α-τετ συναντήσεις! Με τα διάφανα εσώρουχα μπορείς να τρελάνεις τον σύντροφό σου σε χρόνο ρεκόρ! Είναι
sexy, άκρως αισθησιακά και προκαλούν τα βλέμματα, καθώς παίζουν περίτεχνα ανάμεσα στο γυμνό και στο ντυμένο. Φόρεσέ τα, χαμήλωσε τα φώτα και κάνε την σούπερ προκλητική εμφάνισή σου! Το ταίρι σου θα μπει στο παιχνίδι αμέσως, προσπαθώντας να ανακαλύψει εάν όντως δεν φοράς τίποτα! Ξεκίνα να περπατάς αργά κοντά του κι άφησέ τον να απολαύσει το θέαμα! Άλλωστε η αναμονή φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα στα παιχνίδια της κρεβατοκάμαρας!
Επίλεξε ανάμεσα σε
Διάφανα Κορμάκια, Νυχτικάκια & Σετ εσωρούχων και τόλμησε το κάτι διαφορετικό!

Τερματικός σταθμός για το fashion trip για την ημέρα της γυναίκας: Σέξυ Ερωτικές Στολές Κρεβατοκάμαρας! Διεγείρουν τη φαντασία και αλλάζουν τα καθιερωμένα στο κρεβάτι σας. Οι σέξυ στολές του E-string είναι ιδανικές για σένα που θέλεις να αναδείξεις τη sexy σου πλευρά και να δημιουργήσεις πάθος και αισθησιασμό με έναν τρόπο εντελώς απρόσμενο και διαφορετικό για τα έως τώρα δεδομένα! Τα παιχνίδια ρόλων είναι ο απόλυτος τρόπος άλλωστε να ταράξεις λίγο τα νερά. Ειδικά εάν η σχέση σας μετράει κάμποσο διάστημα, το παιχνίδισμα αυτό φέρνει τα πάνω κάτω και δίνει αέρα ανανέωσης στη σχέση! Επίλεξε ανάμεσα σε σέξυ νοσοκόμα, σέξυ μαθήτρια, και πολλά ακόμη και κάνε τη φαντασίωση του συντρόφου σου πραγματικότητα! Ξέρεις τι έχεις καταφέρει τώρα; Η φαντασίωσή του έγινες πλέον μόνο εσύ!

Σίγουρα βρήκες κάποιες πολύ καλές ιδέες για να γιορτάσεις στο έπακρο τη φετινή Women’s Day! Πλοηγήσου τώρα στο E-string, διάλεξε τα εσώρουχα που θα σε κάνουν να νιώθεις άκρως επιθυμητή και απόλαυσε τον σύντροφό σου, όπως ποτέ ξανά πριν! Παράγγειλε σήμερα και παρέλαβε άμεσα με την υπηρεσία Box Now!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)