Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Dare to be Sexy με το Νέο Babydoll για πολύ Naughty Κορίτσια!

Γυναικείο Babydoll Penthouse Naughty Doll Ροζ PH18065

Η στιγμή να αποκτήσεις ένα super sexy και ταυτόχρονα ρομαντικό babydoll, έχει φτάσει! Είτε έχεις σύντροφο αυτή την περίοδο, είτε απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου κι έχεις κάθε ελευθερία για νέες εμπειρίες, αυτό το μοναδικό, girly style κομμάτι είναι ιδανικό για να ανεβάσει τη θερμοκρασία και να σε κάνει να είσαι και να νιώθεις έκρως ποθητή! Η αυτοπεποίθηση άλλωστε είναι το Α και το Ω! Κι εμείς εδώ στο E-string το ξέρουμε πολύ καλά αυτό και πάντα φροντίζουμε για εσάς!
Ειδικά για μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και διεκδικεί την απόλαυση και την καλοπέραση στις ιδιαίτερες στιγμές της, τον να νιώθει άνετα και ταυτόχρονα σέξυ με τα εσώρουχά της είναι το πιο σημαντικό κομμάτι! Έτσι λοιπόν, με ένα όμορφο εσώρουχο που αναδεικνύει το σώμα και σε αγκαλιάζει κομψά και αισθησιακά, έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Το Babydoll Naughty Doll της Penthouse έχει όλα όσα θα έψαχνε μια γυναίκα, είτε έχει ξαναφορέσει σέξυ εσώρουχα & νυχτικάκια, είτε είναι στο παρθενικό της στάδιο. Τυλίγει το σώμα υπέροχα και αναδεικνύει τις καμπύλες σου, κρύβοντας όποια ατέλεια φαντάζεσαι πως έχεις. Το μυστικό άλλωστε είναι ένα: εάν πιστέψεις εσύ η ίδια στον ομορφιά σου, τότε όλοι γύρω σου θα το κάνουν. Τόλμησε λοιπόν να φορέσεις κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα και να προκαλέσεις τον παρτενέρ σου σε ένα παιχνίδι για 2!

Ξεκινώντας από το στήθος, το Babydoll Naughty Doll έχει μια πανέμορφη δαντέλα –αγαπάμε δαντέλες!– που καλύπτει μόνο όσα πρέπει, δημιουργώντας μια ερωτική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Η πλάτη είναι ανοιχτή, και τα λεπτά του τιραντάκια που αυξομειώνονται, κολακεύουν το κορμί, ενώ παράλληλα χαρίζουν άριστη εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο. Το τελείωμα του είναι ασύμμετρο, στοιχείο που προσδίδει μια έξτρα παιχνιδιάρικη διάθεση. Επιπλέον, οι μύτες αυτές στο κάτω μέρος του, προσδίδουν κίνηση και ταιριάζουν γάντι σε κάθε καμπύλη! Φυσικά, διαθέτει ασορτί στρινγκ για μια ολοκληρωμένη, απόλυτα σέξυ εμφάνιση!

Είσαι έτοιμη για την επόμενη προσθήκη στη συλλογή σου; Η πρότασή μας είναι η εξής: Δοκίμασε το Διάφανο Babydoll με λεπτομέρειες δαντέλας, για μια βραδιά άτακτου παιχνιδιού με τον παρτενέρ σου. Κράτησε στην αρχή σεμνό προφίλ, αθώου κοριτσιού και στη συνέχεια μάγεψε τον με το απίθανο Babydoll μας σε ροζ χρώμα, που σε μεταμορφώνει στη Naughty Doll των ονείρων του…

Για κάτι λίγο πιο kinky, κρατώντας όμως το concept του αθώου κοριτσιού, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στη συλλογή με τις περούκες μας! Αυτό σίγουρα δεν θα το περιμένει και η έκπληξη θα είναι σίγουρα πολύ ευχάριστη!

Πιστεύουμε πως σου δώσαμε αρκετούς λόγους για να λατρέψεις κι εσύ το Ροζ Babydoll από το E-string, Naughty Doll, της εταιρείας Penthouse. Πλοηγήσου στο Eshop μας για περισσότερες προτάσεις & συνδυασμούς και είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσεις κι εσύ τον κόσμο του Sexy Underwear Fashion!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)