Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Υπνώτισε & αιχμαλώτισε τον σύντροφό σου με τη νέα ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse

ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse

Υπνώτισε & αιχμαλώτισε τον σύντροφό σου με τη νέα ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse

Στον εθιστικό & αισθησιακό κόσμο της underwear μόδας, η ρόμπα Hypnotic Power από την Penthouse κυριαρχεί και έρχεται να ταράξει τα νερά. Με έναν μοναδικό συνδυασμό διαφάνειας & δαντέλας, προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία που θα αναστατώσει τις αισθήσεις και θα δώσει νέα διάσταση στην ερωτική σας ζωή! Αυτή η εκπληκτική ρόμπα σε μαύρο χρώμα αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θηλυκότητα σου, με διακριτικότητα και στυλ, αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για τη βραδιά σας! 

Η πανέμορφη αυτή ρόμπα διαθέτει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό δαντέλας στο περίγραμμά της που της προσθέτει μια νότα ρομαντισμού, ενώ η διαφάνεια στο υπόλοιπο μέρος της δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο & σαγηνευτικό αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί!
Δένει εντυπωσιακά στη μέση,
αναδεικνύοντας τις καμπύλες σου και προσφέροντας μια ελκυστική εφαρμογή, ανεξαρτήτως του σωματότυπού σου. Η διαφάνεια που διαθέτει αγκαλιάζει αισθησιακά κάθε σπιθαμή του κορμιού σου και προκαλεί το βλέμμα του συντρόφου σου σε κάθε κίνηση. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος: να τον αιχμαλωτίσεις με την εικόνα σου και να μην σκέφτεται τίποτε άλλο παρά εσένα με αυτή την super sexy ρόμπα

Η ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse συνοδεύεται από ασορτί στρινγκ, συμπληρώνοντας και ολοκληρώνοντας έτσι ένα πλήρες σετ εσωρούχων για μια συνολική ερωτική εμπειρία, προσδίδοντας ένα παιχνιδιάρικο και σαγηνευτικό ύφος στην εμφάνισή σου!

Σχεδιασμένη για να μαγέψει από την πρώτη ματιά, η ρόμπα Hypnotic Power της Penthouse είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους με στυλ και κομψότητα. 

Αυτή η διαφανής, σέξυ ρόμπα από την Penthouse υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που θα ανανεώσει την ατμόσφαιρα και θα ξυπνήσει το πάθος.

Μη χάνεις στιγμή! Μπες τώρα στο E-string και χάρισε στον σύντροφό σου μια βραδιά…όνειρο!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)