Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Βάλε φωτιά στην καραντίνα με το πιο sexy babydoll

Βάλε φωτιά στην καραντίνα με τα πιο sexy babydoll

 

Βάλε φωτιά στην καραντίνα με το πιο sexy babydoll

Όλοι ξέρουμε πόσο βαρετό μπορεί να είναι το γεγονός πως θα είμαστε για ακόμη μια φορά στα σπίτια μας για λίγες εβδομάδες, αλλά μήπως τελικά αποτελεί και μια πολύ καλή ευκαιρία; Μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείς και να ανανεώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου δημιουργικά και λίγο…πικάντικα με τα πιο sexy babydoll για να αρχίσεις να περνάς τις ώρες σου πιο απολαυστικά από ποτέ!

Τα sexy babydoll που έψαχνες είναι εδώ, πιο απολαυστικά από ποτέ!

Γίνεται να αντισταθείς σε αυτήν την ποιότητα και στυλ; Φυσικά και όχι, και για πολύ καλό λόγο! Γιατί μπορεί η καραντίνα αυτή να μην είναι όλα όσα περιμέναμε, τα sexy babydoll όμως από το E-string.gr είναι σίγουρο πως όχι μόνο θα ανταποκριθούν, αλλά και θα ξεπεράσουν κάθε σου προσδοκία! Aς ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά: Για εσένα που θες κάτι πιο άνετο, μια ρόμπα ή ένα αέρινο babydoll θα είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή μιας και θα σου χαρίσει την ευελιξία και την άνεση που ψάχνεις! Για εσένα που θες κάτι βολικό και άνετο, αλλά δε θες να θυσιάσεις ούτε το στυλ, αλλά ούτε και το look σου, μια ενδιάμεση λύση θα ήταν ό,τι καλύτερο! Μπορείς να συνδυάσεις άνετο και ανάλαφρο τελείωμα, με σταθερό κράτημα στο μπούστο για ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Αλλά και για εσάς που θέλετε πραγματικά το κάτι παραπάνω, για να δώσετε μια νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή, να είστε σίγουρες πως στο E-string.gr θα βρείτε την καλύτερη επιλογή! Γιατί έχετε μια τεράστια ποικιλία από sexy babydoll, με διαφάνειες, σχοινιά, δαντέλα, σκισίματα, σχοινιά, και δεκάδες άλλες περίτεχνες λεπτομέρειες και παραλλαγές, για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα και ιδανικά, και να βάλετε φωτιά στην καραντίνα σας!

Τι περιμένεις λοιπόν; Αυτή το φορά θα είναι διαφορετικά, πιο sexy, πιο πικάντικα, πιο απολαυστικά, πιο έντονα με τα sexy babydoll από το E-string.gr! Βρες το δικό σου εδώ και ζήσε τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)