Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy but Chic Ο Κορσές Passion Asuna δε μοιάζει με κανέναν άλλο

Sexy but Chic Ο Κορσές Passion Asuna δε μοιάζει με κανέναν άλλο

 

Sexy but Chic: Ο Κορσές Passion Asuna δε μοιάζει με κανέναν άλλο

Το να είσαι chic σίγουρα είναι επιλογή. Όπως επίσης το να είσαι sexy, βρέξει χιονίσει. Τι γίνεται όμως αν μπορείς να έχεις και τα δύο; Κατά βούληση; Τότε είναι σημάδι πως έχεις στη ντουλάπα σου τον Κορσέ Passion Asuna! Κι είναι επίσης σημάδι, πως θες μόνο και αποκλειστικά το καλύτερο για το στυλ και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου!

Γιατί ο Κορσές Passion Asuna θα γίνει μια από τις top επιλογές σου

Sexy εσώρουχα σε μαύρο χρώμα είναι ένας συνδυασμός τόσο δεδομένος, όσο και εντυπωσιακός. Sexy κορσές σε μαύρο χρώμα, μπορεί να θεωρηθεί όχι απλά αναμενόμενο, αλλά και στις περισσότερες περιπτώσεις, αναγκαίο, για ένα τέλειο κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά τη στιγμή που το θες περισσότερο. Κι ο Κορσές Passion Asuna είναι αυτό που θες περισσότερο σε μια τέτοια στιγμή. Είναι το κομμάτι που θα μεταμορφώσει μια απλή καθημερινή νύχτα σε μια νύχτα πάθους και συγκινήσεων! Είναι το κομμάτι που με τις διαφάνειες και το leather look του θα δώσει στη στιγμή σου το κάτι παραπάνω! Και είναι το κομμάτι που θα ταιριάξει απόλυτα με τις sexy κάλτσες που θα επιλέξεις, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς εκπτώσεις! Με φλοράλ δαντέλα στο μπούστο, αλλά και μια εντυπωσιακά δεμένη εμφάνιση και στυλ, οι διαφάνειες έρχονται να «δέσουν» με μια εφαρμογή, τόσο εφαρμοστή & sexy, που θα κάνουν τη σιλουέτα σου να μοιάζει πιο θηλυκή και sexy από κάθε άλλη φορά! Συνοδευόμενο από ασορτί στρινγκ, δεν έχεις να ανησυχείς για το παραμικρό, καθώς ο Κορσές Passion Asuna είναι ένα απόλυτα ολοκληρωμένο σύνολο, που θα προκαλέσει εγγυημένα τις συγκινήσεις στο σύντροφό σου, όποια στιγμή κι αν τον φορέσεις!

Για εσένα λοιπόν που θες μόνο το άψογο στο στυλ σου, κάθε ημέρα του χρόνου, και είσαι διατεθειμένη και θες να αλλάξεις τις νύχτες σου, ο Κορσές Passion Asuna είναι η καλύτερη επιλογή σου! Απόλαυσε τον αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα και μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)