Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Babydoll Excellent Beauty

Sexy Babydoll Excellent Beauty

 

Feeling sexy & comfortable: τα sexy babydoll Excellent Beauty ήρθαν να σου κλέψουν την καρδιά!

Ξέρουμε γιατί αγαπάς τα sexy babydoll! Γιατί είναι σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία εσώρουχα που μπορείς να έχεις αλλά και επειδή είναι σίγουρα και από τα πιο άνετα! Ξέρουμε όμως και γιατί αγαπάς τα sexy babydoll Excellent Beauty! Γιατί εκτός από τα παραπάνω, είναι χωρίς αμφιβολία και από τα κομμάτια που αγαπάς περισσότερο στην ντουλάπα σου, χάρη στο sexy προφίλ αλλά και τον δυναμικό, απόλυτα θηλυκό χαρακτήρα τους!

Τα sexy babydoll Excellent Beauty ήρθαν για να μείνουν στη ζωή σου!

Και γιατί όχι άλλωστε; Μην ξεχνάμε πως έχουν κάνει τόσο δυναμικά την εμφάνισή τους στη γκαρνταρόμπα σου, που και να θες, δύσκολα μπορείς να τα παραβλέψεις! Γιατί είναι από τα πιο άνετα και αέρινα κομμάτια που έβαλες ποτέ, με απαλό και αέρινο στυλ και υφές, που δύσκολα θα αποχωριστείς, αλλά και που θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή σου! Γιατί αποτελούν σίγουρα μια ξεχωριστή κατηγορία στη γκαρνταρόμπα σου! Τα sexy babydoll Excellent Beauty αποτελούν τόσο εντυπωσιακές επιλογές, που όχι μόνο ο σύντροφός σου, αλλά ούτε εσύ θα μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω τους! Τόσο η πολυτελής δαντέλα τους, όσο και οι διαφάνειες, τα περίτεχνα κοψίματα, αλλά και τα ολοκληρωμένα sets, θα σε μαγέψουν με την θηλυκότητα και το ρομαντισμό τους! Αλλά και για κάτι άλλο: Γιατί τα sexy babydoll Excellent Beauty ξέρουν τι πραγματικά θέλει μια γυναίκα που όχι μόνο νιώθει, αλλά και θέλει να αισθάνεται sexy σε κάθε ύφανση της ζωής και του χαρακτήρα της! Με τόσες επιλογές, τώρα έχεις το στυλ σου, πραγματικά στα χέρια σου, αλλά και στο χαρακτήρα σου, που θα ταιριάζει απόλυτα σε κάθε σου mood και διάθεση!

Για εσένα λοιπόν που θες και μπορείς να αισθάνεσαι sexy σε κάθε σου περίσταση, με κάθε σου outfit αλλά και σε κάθε χρώμα και υφή, τότε τα sexy babydoll Excellent Beauty είναι και πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή! Απόλαυσε τα όλα εδώ, και δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό και sexy στυλ σου μόνο από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)