Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Κορμάκι Obsessive 853 Teddy - Ο ορισμός της sexy βαλεντίνας

Sexy Κορμάκι Obsessive 853 Teddy - Ο ορισμός της sexy βαλεντίνας

 

Sexy Κορμάκι Obsessive 853 Teddy - Ο ορισμός της sexy βαλεντίνας

 

Πως θα σου φαινόταν αν για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορούσες να κάνεις κάτι διαφορετικό; Αν μπορούσες να δοκιμάσεις κάτι πρωτόγνωρο, κάτι δυναμικό, και κάτι sexy που σίγουρα θα έκανε το σύντροφό σου να τρίβει τα μάτια του; Τότε ξέρεις πως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις το sexy κορμάκι Obsessive 853 Teddy και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη να αυτοσχεδιάσει!

 

Το κορμάκι Obsessive 853 Teddy είναι μια από τις πιο sexy επιλογές που έκανες ποτέ!

 

Γιατί ποιος μπορεί να αρνηθεί πως μια sexy επιλογή για τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι must; Κάνεις φυσικά, και σε αυτό το σημείο, το κορμάκι Obsessive 853 Teddy είναι που έρχεται να δώσει το δικό του μοναδικό ύφος σε μια τόσο ξεχωριστή ημέρα! Ντυμένο φυσικά στα χρώματα του φλογερού κόκκινου και με φινέτσα και πολυτέλεια συνώνυμα της Obsessive, το κορμάκι Obsessive 853 Teddy δεν είναι ένα συνηθισμένο κορμάκι σαν αυτά που κρύβεις στο συρτάρι σου! Με γνώμονα λοιπόν τη sexy διάθεση, το φλογερό του ύφος μπορεί άνετα να σταθεί επάξια και στην πιο ιδιαίτερη περίσταση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του είναι το σήμα κατατεθέν του! Η δαντέλα ταίριαξε μοναδικά με τα σχοινιά που έρχονται να ενώσουν το εμπρός και πίσω μέρος, σχηματίζοντας ένα περίτεχνο χιαστί μοτίβο στο πίσω μέρος του! Το παιχνιδιάρικο σχέδιο στο ύψος της μέσης , δίνει μορφή σε ένα νοητό σχήμα καρδιάς, χαρίζοντας έτσι μια ακόμη αφορμή για sexy αλλά και ρομαντικές σκέψεις ενόψει Αγίου Βαλεντίνου! Αυτό όμως που θα λατρέψεις είναι ίσως η απαλή υφή και η τέλεια εφαρμογή του, ειδικά στο πίσω μέρος του, που σχηματίζει ένα εσώρουχο τύπου μπόξερ, φιλοτεχνημένο με δαντέλα και απαλό άγγιγμα που θα απολαμβάνεις κάθε φορά!

 

Το κορμάκι Obsessive 853 Teddy έρχεται να ταράξει τα νερά για ακόμη μια φορά και να σου χαρίσει στυλ και άποψη σε κάθε σου ιδιαίτερη νύχτα! Απόλαυσε το την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και κάθε άλλη στιγμή που θες να θυμάσαι και να ζήσεις με το σύντροφό σου, με ένα κλικ εδώ και αποκλειστικά από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)