Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Σετ Εσώρουχα Excellent Beauty C-412

Sexy Σετ Εσώρουχα Excellent Beauty C412

 

Sexy Σετ Εσώρουχα Excellent Beauty C-412 – The hottest blue ever!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πόσο sexy μπορεί να είναι ένα μπλε σετ εσώρουχα; Και ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πόσο ερωτισμό και αισθησιασμό θα μπορούσε να βγάλει ένα τόσο «ψυχρό» χρώμα; Μόνο η Excellent Beauty και το αποδεικνύει περίτρανα με το εντυπωσιακότατο sexy Σετ Εσώρουχα C-412 και ένα αποτέλεσμα που θα σε αφήσει απλά με το στόμα ανοιχτό!

Η συνταγή της επιτυχίας για το sexy σετ εσώρουχα Excellent Beauty C-412

Φυσικά, τη συνταγή της επιτυχίας που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Και η Excellent Beauty το γνωρίζει πάρα μα πάρα πολύ καλά αυτό. Γι’ αυτό άλλωστε και συνεχίζει και παραμένει στις κορυφές των προτιμήσεών σας εδώ και χρόνια! Γιατί μπορεί να διαχωρίσει το τι σκέφτεστε, τι επιθυμείτε και κυρίως, πώς το επιθυμείτε για να έχετε πάντοτε στα sexy εσώρουχά σας ό,τι καλύτερο μπορείτε! Και το sexy Σετ Εσώρουχα Excellent Beauty C-412 δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση! Ωστόσο φιλοξενεί μια απροσδόκητη, αλλά κατά τα άλλα, ευχάριστη έκπληξη! Ένα μαγικό, μεθυστικό, μπλε χρώμα που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στη γκαρνταρόμπα σας! Ντυμένο λοιπόν με ένα μαγευτικό, βαθύ μπλε χρώμα και με την πολυτέλεια της δαντέλας αλλά και το μυστηριακό κομμάτι της διαφάνειας και του sexy χαρακτήρα, το sexy Σετ Εσώρουχα Excellent Beauty C-412 μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του αισθησιασμού με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Με ιδανική εφαρμογή σε μπούστο και κάτω μέρος, σίγουρα δεν αποτελεί το πιο προκλητικό σετ που είχες ποτέ, αποτελεί όμως χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο απολαυστικά που θα είχες ποτέ, χωρίς να κουράζει, και πάντα κεντρίζοντας το ενδιαφέρον, σε οποιαδήποτε περίσταση κι αν το επιλέξεις!

Αν θες λοιπόν να ξεχωρίζεις, χωρίς το στυλ σου να είναι κραυγαλέο, αν θες να είσαι μοναδική, χωρίς να ξεφεύγεις με υπερβολές, κι αν θες πάντα ο σύντροφός σου να μη μπορεί να στρέψει τα μάτια του αλλού, το sexy Σετ Εσώρουχα Excellent Beauty C-412 είναι σίγουρα η καλύτερη λύση! Απόκτησε το μόνο με ένα κλικ εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)