Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy αξεσουάρ: Kinky, αισθησιακά και απόλυτα αναγκαία!

sexy αξεσουάρ

 

Sexy αξεσουάρ: Kinky, αισθησιακά και απόλυτα αναγκαία!

 

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις ένα νέο κόσμο από sexy αξεσουάρ, ιδανικά να συνοδεύσουν τα νέα σου γυναικεία εσώρουχα, αλλά και να κάνουν κάθε σου στιγμή μοναδική; Τότε καλωσήρθες στον κόσμο του E-string.gr! Έναν κόσμο γεμάτο γυναικεία εσώρουχα αλλά και γυναικεία sexy αξεσουάρ που εξάπτουν τη φαντασία και μεταμορφώνουν κάθε σου νύχτα σε μια ξεχωριστή εμπειρία!

 

Sexy αξεσουάρ: Γυναικείες Κάλτσες

 

Χαμηλότερα ή ψηλότερα από το γόνατο, οι κάλτσες αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα top γυναικεία sexy αξεσουάρ και απόλυτο φετίχ των ανδρών! Και όχι άδικα, αφού ένα ζευγάρι παιχνιδιάρικες κάλτσες ή καλσόν, μπορούν να μεταμορφώσουν στη στιγμή ακόμη και το πιο αθώο ντύσιμο! Αλλά και να δώσουν στο νέο σου σετ εσώρουχα μια ρομαντική ή προκλητική νότα! Τόλμησε τες με μικρό ή μεγάλο δίχτυ, με ζαρτιέρες ή χωρίς, ή ακόμη και στο πιο απλό σχέδιο μέσα από τη φούστα σου και είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα!

 

Γυναικεία Γάντια

 

Με τον αέρα μιας ρομαντικής εποχής αλλά με μια μοντέρνα kinky πινελιά, τα γυναικεία γάντια επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο με τα sexy γυναικεία αξεσουάρ! Ο λόγος είναι απλός και προφανής! Τα γυναικεία γάντια αποτελούσαν πάντοτε κομμάτι της ανδρικής φαντασίωσης, δίνοντας έναν πιο retro ή πιο rock τόνο στις προσωπικές στιγμές σου! Ανάλογα το στυλ, το ύφος, ή το χρώμα που θα επιλέξεις, παίξε το ρόλο που επιθυμείς και φαντασιώνεσαι και κάν΄τον να τρελαθεί από επιθυμία!

 

Διακοσμητικά στήθους

 

Εδώ το παιχνίδι έχει ανάψει για τα καλά και πλέον κάνεις το βήμα παραπάνω! Όταν λοιπόν τον έχεις τρελάνει όσο δεν πάει, ήρθε η ώρα να κάνεις τη διαφορά με διακοσμητικά στήθους! Ταίριαξε τα με τα αγαπημένα σου εσώρουχα και ή δημιούργησε τις πιο τολμηρές χρωματικές αντιθέσεις! Ένα είναι το σίγουρο! Δεν θα το περιμένει και το σοκ θα είναι μοναδικά ευχάριστο! Ακόμη το σκέφτεσαι;

 

Be your kinky self με sexy αξεσουάρ για κάθε γούστο και μπόλικη φαντασία αποκλειστικά από το E-string.gr! Η νύχτα είναι δική σου! Φόρεσε τα πιο sexy γυναικεία εσώρουχα μαζί με τα sexy αξεσουάρ σου και ζήσε τις εμπειρίες που θα θυμάσαι για μια ζωή! Δες τα όλα εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)