Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Εσώρουχα Πώς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο σώμα σου

Γυναικεία Εσώρουχα

 

 

Γυναικεία Εσώρουχα: Πώς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο σώμα σου

 

Το σώμα σου είναι μοναδικό, και έτσι πρέπει να είναι και τα γυναικεία εσώρουχα σου! Αυτά μπορούν να το αναδείξουν με τον καλύτερο και πιο όμορφο τρόπο! Είτε επιλέγεις να είσαι ρομαντική, προκλητική, άνετη ή απλά ο εαυτός σου, τα γυναικεία εσώρουχά σου πρέπει να σε αντιπροσωπεύουν! Είναι αυτά που θα αγκαλιάσουν το σώμα σου και θα σε κάνουν να αισθανθείς πιο θηλυκή από ποτέ! Πάμε να δούμε όμως πώς θα επιλέξεις τα σωστά!

 

Γυναικεία Εσώρουχα και Σωματότυπος «Αχλάδι»

 

Οι καμπύλες σου είναι το σήμα κατατεθέν σου και τα γυναικεία εσώρουχα σου θα πρέπει να τις αναδεικνύουν με τον πιο φυσικό τρόπο! Έτσι, το σύνολο θα πρέπει να σε δείχνει πιο λεπτή, ειδικά στο σημείο της κοιλιάς, ενώ ένα strapless σουτιέν θα εστιάσει την προσοχή όλων στο δυνατό σου σημείο! Ιδανικά, με ένα ιδιαίτερο σετ γυναικεία εσώρουχα, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ζαρτιέρες ψηλά στον καβάλο, για το τέλειο αποτέλεσμα!

 

Σωματότυπος «Μήλο»

 

Όχι, δε μιλάμε για Plus size, αλλά για ένα απόλυτα θηλυκό σώμα με καμπύλες, ιδιαίτερα στο σημείο της μέσης! Έτσι, οι κορσέδες αποτελούν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα προτιμητέα λύση, καθώς θα σου χαρίοσυν έξτρα καμπύλες στα σημεία που θες! Εάν προτιμάς ξεχωριστά κομμάτια, κανένα πρόβλημα! Τα μποξεράκια είναι μια άψογη λύση καθώς αγκαλιάζουν την περιφέρειά σου σε συνολικό επίπεδο, τονίζοντας το σχήμα! Και για μια πιο ιδιαίτερη αλλά και sexy επιλογή, επέλεξε ολόσωμο καλσόν ή κορμάκια που θα τελειώνουν κάτω από το στήθος και συμπλήρωσε τα με το σουτιέν της επιλογής σου!

 

Σωματότυπος «Κλεψύδρα»

 

Οι καμπύλες σου διαγράφονται έντονα ότι κι αν προτιμήσεις σε γυναικεία εσώρουχα, όμως με έξυπνες επιλογές θα απογειώσεις την εμφάνισή σου! Απόλαυσε την αυτοπεποίθησή σου στο μέγιστο με ένα πολυτελές σουτιέν με πλούσια στήριξη! Έτσι, θα αναδείξεις το δυνατά σου σημεία, που θα «λειάνουν» τις καμπύλες σου, χαρίζοντας σου μια ακόμη λεπτότερη σιλουέτα! Φυσικά, αν επιλέξεις και ένα ψηλόμεσο σλιπ ή μπραζίλ, ή ακόμη καλύτερα ζαρτιέρες, που θα αναδείξουν κάθε σου λεπτομέρεια!

 

Ανακάλυψε το σώμα σου και απόλαυσε το όπως ποτέ ξανά με τα πιο θηλυκά και ξεχωριστά γυναικεία εσώρουχα, φτιαγμένα αποκλειστικά για εσένα! Δες τα όλα αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)