Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ζαρτιέρες... Έχεις το θάρρος να τις τολμήσεις

Γυναικείες Ζαρτιέρες

 

Ζαρτιέρες: Έχεις το θάρρος να τις τολμήσεις;

Ζαρτιέρες: Λίγες τις τολμούν, και όμως τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά! Ένα σωστό στυλ με ζαρτιέρες μπορεί να απογειώσει τις πιο ξεχωριστές νύχτες σου με απλές πινελιές! Φτάνει μόνο να τις τολμήσεις! Με τα γυναικεία babydoll σου, σε συνδυάσμό με ένα τολμηρό φόρεμα αλλά και με τα σωστά στρινγκ να είσαι σίγουρη πως θα ξετρελάνεις όποιον τις δει!
 

Ζαρτιέρες & γυναικεία babydoll

Ανέκαθεν ο κορυφαίος συνδυασμός όλων! Γιατί; Γιατί συνδυάζεις ένταση στο στυλ σου μια μοναδική ρομαντικότητα! Ένα πέπλο μυστηρίου με μια προκλητική διάθεση που δε μπορεί να ξεχάσει! Τόλμησε απαλά ή και έντονα χρώματα, συνδύασε τις με το καλσόν σου ή χωρίς, ή κινήσου με αντιθέσεις ανάμεσα στην  πρόκληση και τη ρομαντική διάθεση! Και ετοιμάσου για νύχτες που δεν έχεις ξαναζήσει!
 

Παίξε με το μυαλό του!

Αλλά και με τη φαντασία του! Τρελαίνεται να σε βλέπει με ζαρτιέρες και το ξέρεις! Αλλά τρελαίνεται ακόμη περισσότερο όταν πρέπει να τις φανταστεί πριν τις δει! Εκεί πρέπει να κάνεις την έξυπνη κίνηση με ένα κοντό μεν φόρεμα, το οποίο όμως θα σκανδαλίζει και τη φαντασία, και όχι μόνο τα μάτια του! Τόλμησε το λοιπόν!
 

Το σωστό σετ εσωρούχων

Κι όταν μιλάμε για ζαρτιέρες εννοούμε φυσικά ένα σωστό, ολοκλήρωμένο σετ εσωρούχων που θα κάνει τη διαφορά! Εδώ θα χρειαστεί να είσια δημιουργική! Κράτησε το προσωπικό στυλ σου και βρες αυτό που είναι για εσένα! Από επάνω μέχρι κάτω, πρέπει να σου ταιριάζει απόλυτα, από το σουτιέν έως και το στρινγκ, για ένα σύνολο που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Η επιλογή είναι δική σου! Δες όλα τα σετ εσωρούχων από το Ε-string.gr βρες αυτό που ταιριάζει ιδανικά στο σώμα και το χαρακτήρα σου και κάνε τις ζαρτιέρες κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει απόλυτα! Γιατί οι ζαρτιέρες σου, όταν φορεθούν σωστά, είναι από τα πιο Hot κομμάτια στη ντουλάπα σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)