Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy αξεσουάρ – Με όπλο τη φαντασία και αμέτρητες επιλογές

Sexy αξεσουάρ – Με όπλο τη φαντασία και αμέτρητες επιλογές

 

Sexy αξεσουάρ – Με όπλο τη φαντασία και αμέτρητες επιλογές!

 

Λένε πως η φαντασία δεν έχει όρια, και στο E-string.gr το πιστεύουμε απόλυτα! Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την κατηγορία Sexy Αξεσουάρ, μια κατηγορία γεμάτη φαντασία, έντονα χρώματα, εντυπωσιακές επιλογές και κάθε λογής αξεσουάρ που θα ξεσηκώσει τη λίμπιντο σας και όχι μόνο! Γιατί όμως να επιλέξεις sexy αξεσουάρ;

 

Sexy αξεσουάρ – Βάλε τη φαντασία σου στο παιχνίδι!

 

Όταν αναφερόμαστε στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου, πάντα η φαντασία σου και του συντρόφου σου παίζει το μεγαλύτερο ρόλο! Παιχνίδι ρόλων, sexy στολές ή αξεσουάρ που θα ανάψουν τα αίματα, είναι πάντοτε μέρος του παιχνιδιού που θα δώσουν μια νέα σπίθα και ένταση στην ερωτική σας ζωή! Είτε αναφερόμαστε σε μεγάλα μεγέθη, είτε απλά ψάχνεις κάτι νέο και συναρπαστικό, τα sexy αξεσουάρ από το E-string.gr θα αλλάξουν μια για πάντα τις νύχτες σου! Είτε είσαι τύπος της περιπέτειας, είτε προτιμάς κάτι πιο ανάλαφρο, οι γυναικείες κάλτσες πάντα είναι μέρος του συνόλου, και έτσι θα πρέπει αν θες το καλύτερο αποτέλεσμα! Σε λευκό, μαύρο, κόκκινο χρώμα, ψηλές, χαμηλές, με δίχτυ ή χωρίς, είναι αναγκαίο κομμάτι που τραβάει την προσοχή από το πρώτο βλέμμα! Δε χρειάζεται όμως να μείνεις εκεί! Ολοκλήρωσε το look σου με μια μάσκα και ένα ζευγάρι γάντια και δώσε έναν πιο πικάντικο αέρα στη νύχτα σου, και έναν τόνο μυστηρίου, που σίγουρα δεν έχεις ξαναζήσει! Μήπως επιθυμείς το κάτι παραπάνω, κάτι πιο καυτό και συναρπαστικό; Τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα διακοσμητικά στήθους, έτοιμα να καλύψουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα! Δώσε μια θηλυκή αύρα στο χώρο με τη σειρά φερορμονών της Obsessive, αλλά και τα φτερά Obsessive για πιο ρομαντικές βραδιές ή kinky βραδιές!

 

Απόλαυσε τα λοιπόν με το πιο sexy ύφος, την πιο προκλητική διάθεση αλλά και το πιο υποσχόμενο σύνολο αποκλειστικά από το E-string.gr! Βρες τα πιο sexy αξεσουάρ που θα κλέψουν την παράσταση, αλλά και την καρδιά του συντρόφου σου με ένα κλικ εδώ!


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)