Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Σετ εσωρούχων Obsessive 853 – For vintage lovers only

Γυναικείο Σετ εσωρούχων Obsessive 853 – For vintage lovers only

 

Γυναικείο Σετ εσωρούχων Obsessive 853 – For vintage lovers only!

 

Είναι vintage, είναι chic, είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις επιλογές που δε θα μετανιώσεις ποτέ! Το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 853 είναι η νέα άφιξη της Obsessive που αναμένεται να αναστατώσει τις νύχτες και το στυλ σου με τον πιο ρομαντικό και εντυπωσιακό τρόπο!

 

Γυναικείο Σετ εσωρούχων Obsessive 853 – Μαύρο, κλασικό, αλλά πολύ αισθησιακό!

 

Όλες μας προτιμούμε τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας να φοράμε κάτι το πιο εντυπωσιακό, το πιο αισθησιακό, το πιο ιδιαίτερο, αλλά και πιο ρομαντικό! Και η Obsessive, με τη μυστική συνταγή της επιτυχίας της, κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να καταφέρει ακριβώς αυτό που όλες αναζητούμε, αλλά δεν ξέρουμε πώς να εκφράσουμε! Κατάφερε να δέσει με τον πιο vintage και αισθησιακό τρόπο, νέες γραμμές και κλασικό, αλλά αγαπημένο στυλ σε ένα σετ εσωρούχων που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και την καρδιά σας! Το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 853 δεν είναι απλά ένα ακόμη σετ εσωρούχων: είναι μια φαντασίωση, στην πιο ρομαντική, αλλά και ποιοτική εκδοχή της! Με στήριξη που θα ζήλευαν πολλά σουτιέν, αλλά και πλούσια δαντέλα σε φλοράλ σχηματισμούς, θα σας μαγέψει με το εντυπωσιακό του στυλ αλλά και τη διχρωμία μαύρο-μπεζ που αποτελούσε πάντοτε ένα συνδυασμό, συνυφασμένο με την πολυτέλεια και το ρομαντισμό! Η μαλακή του ενίσχυση είναι έτοιμη να χαρίσει στο μπούστο σας μια ιδιαίτερη ώθηση που απλά θα αγαπήσετε με κάθε σας σύνολο, ενώ το κάτω εσώρουχο είναι κοφτό στο πίσω μέρος για μια πιο sexy προσέγγιση και μια φρέσκια νότα στο ξεχωριστό look του!

 

Αν σας πουν ποτέ πως το vintage και το ρομαντικό είναι ξεπερασμένο, τότε δείξτε του το γυναικείο σετ εσωρούχων Obsessive 853. Κι αν φανεί δύσπιστος, ταιριάξτε το με το καλύτερο χαμόγελό σας, και αισθανθείτε απλά...ακαταμάχητη!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)