Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείος Κορσές Passion Sandra – Πολυτέλεια σε sexy περιτύλιγμα

Γυναικείος Κορσές Passion Sandra – Πολυτέλεια σε sexy περιτύλιγμα

 

Γυναικείος Κορσές Passion Sandra – Πολυτέλεια σε sexy περιτύλιγμα!

 

Ποιος δεν αγαπά την πολυτέλεια, την κομψότητα, αλλά και το sexy ύφος, που μπορεί να χαρίσει ένας γυναικείος κορσές; Ούτε εσύ, ούτε και ο σύντροφός σου, φυσικά! Γι’ αυτό και ο γυναικείος κορσές Passion Sandra συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που όλοι μας αγαπάμε και αναζητούμε, σε ένα σύνολο που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, και μάλιστα με την εξαιρετική ποιότητα της Passion!

 

Γυναικείος Κορσές Passion Sandra – Black & Red

 

Φυσικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, το κόκκινο και το μαύρο ήταν, είναι και πάντα θα είναι συνώνυμα της πολυτέλειας, αλλά και του άψογου στυλ! Πώς θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από το γυναικείο κορσέ Passion Sandra; Φυσικά και δε θα μπορούσαν, γι’ αυτό και η Passion τα ένωσε για να δημιουργήσει ένα γυναικείο κορσέ που θα σε μαγέψει! Η κορυφαία εφαρμογή του, αλλά και ο μοναδικός συνδυασμός των χρωμάτων είναι αυτός που κλέβει αρχικά την παράσταση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα, με το ξεχωριστό του ύφος! Όμως, φορώντας το θα καταλάβετε πως δεν πρόκειται απλά για έναν ακόμη γυναικείο κορσέ, αλλά ένα στολίδι για το σώμα και τη γκαρνταρόμπα σας! Με το ασορτί στρινγκ και κάλτσες, το σύνολο ολοκληρώνεται ιδανικά προσφέροντάς σου μια επιλογή που πολλές θα ζηλέψουν, αλλά και ο σύντροφός σου θα αγαπήσει! Οι μικροί διακριτικοί φιόγκοι δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν, καθώς ο γυναικείος κορσές Passion Sandra είναι η επιτομή ενός ρομαντικού στυλ, αλλά με τις απαραίτητες πικάντικες λεπτομέρειες, καθώς η εντυπωσιακή διαφάνειά του, και οι προσεγμένα τοποθετημένες κόκκινες λεπτομέρειες, θα αποκρύψουν μόνο τα απαραίτητα, για έναν αέρα μυστηρίου και αισθησιασμού!

 

Τόλμησε το λοιπόν με τον πιο εντυπωσιακό γυναικείο κορσέ που φόρεσες ποτέ, αλλά και το πιο ξεχωριστό στυλ στα γυναικεία εσώρουχά σου, με μια σου μόνο κίνηση! Δες το αποκλειστικά εδώ, μόνο από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)