Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σου αρέσουν οι εκπλήξεις; Τότε πρέπει να κάνεις δικό σου το Set Obsessive Kissmas!

Σου αρέσουν οι εκπλήξεις; Τότε πρέπει να κάνεις δικό σου το Set Obsessive Kissmas!

 

Σου αρέσουν οι εκπλήξεις; Τότε πρέπει να κάνεις δικό σου το Set Obsessive Kissmas!

Κατακόκκινο, φλογερό, και απόλυτα αισθησιακό! Αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει το Σετ Εσώρουχα Obsessive Kissmas, είναι το εντυπωσιακό, κόκκινο χρώμα του, αλλά και οι μικρές, λιλιπούτειες και ιδιαίτερες λεπτομέρειες του, που θα κάνουν τη διαφορά στο στυλ σου, και για πολύ καλό λόγο: για την άνεση και την άψογη εφαρμογή του, αλλά και το φλογερό του ύφος και στυλ!

Το Σετ Εσώρουχα Obsessive Kissmas είναι το κόκκινο σετ εσώρουχα που έψαχνες

Κάπως έτσι συνοψίζεται η αγάπη μας γι’ αυτό το ολοκαίνουργιο Σετ! Το Σετ Εσώρουχα Obsessive Kissmas ήρθε να κλέψει τις εντυπώσεις και την καρδιά μας, γιατί αποτελεί κάτι πραγματικά ξεχωριστό: μια επιλογή που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη, ένα σετ που μπορείς να φοράς κάθε στιγμή της ημέρας και εσώρουχα που ακούνε το σώμα και τις καμπύλες σου, ενώ τις αγκαλιάζουν με τον πιο άνετο και όμορφο τρόπο! Αλλά η Obsessive φυσικά, δε σταμάτησε εδώ! Επειδή ξέρει πως κάθε σετ εσωρούχων είναι μοναδικό, αποφάσισε να προσφέρει στο Σετ Εσώρουχα Obsessive Kissmas κάτι ακόμα: ένα σετ καλτσοδέτες και ένα τσόκερ που σίγουρα θα ξεχωρίσει, με τη μίνιμαλ αισθητική του και το sexy χαρακτήρα του! Κι όλα αυτά, σε ένα κατακόκκινο χρώμα της φωτιάς, που κανείς δε μπορεί να παραβλέψει, και κανείς δε θα μπορεί να πάρει το βλέμμα του από πάνω σου! Συνδυάζοντας το sexy στοιχείο, με την άνεση που θες από ένα εσώρουχο, ταυτόχρονα θηλυκό, αλλά και από ελαστικό που ταιριάζει «γάντι» στο σώμα και τις καμπύλες σου, το Σετ Εσώρουχα Obsessive Kissmas είναι ένα από αυτά τα σετ που θα πούμε πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο συρτάρι της, ακόμη κι αν το κόκκινο δεν είναι η αγαπημένη σου επιλογή!

Αν λοιπόν θες να ξεχωρίσεις, αν θες να κάνεις την πραγματική διαφορά στο καθημερινό, αλλά και το πιο ξεχωριστό στυλ σου, το Σετ Εσώρουχα Obsessive Kissmas είναι μια επιλογή που πρέπει και θα θες να έχεις σε κάθε περίπτωση! Καν’ το δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)