Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τα κορμάκια που έψαχνες για το πιο sexy φθινόπωρο είναι εδώ

Τα κορμάκια που έψαχνες για το πιο sexy φθινόπωρο είναι εδώ

 

Τα κορμάκια που έψαχνες για το πιο sexy φθινόπωρο είναι εδώ!

Αν αναρωτιέσαι για την πιο sexy λύση του φετινού φθινοπώρου, τα κορμάκια έρχονται δυναμικά να σώσουν την κατάσταση! Κομψά, δυναμικά, εντυπωσιακά και αδιαμφισβήτητα αισθησιακά, τα sexy κορμάκια σου είναι η top επιλογή σου για μια φλογερή βραδιά που θα θυμάσαι για πολύ καιρό ακόμα!

Απόλαυσε τα sexy κορμάκια σου με στυλ & φαντασία!

Άφησε λοιπόν τη φαντασία σου ελεύθερη να σε οδηγήσει εκεί που εσύ θες! Ξέρουμε πως σίγουρα θα ξεκινήσεις από το μαύρο, μη σταθείς όμως εκεί! Σίγουρα θα αποτελέσει τη Νο.1 επιλογή για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα, και μάλιστα με διαφορά! Σίγουρα το κόκκινο, το μωβ και το βυσσινί θα πλαισιώσουν δυναμικά την εικόνα σου, αλλά το μαύρο και μάλιστα με τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς του, θα είναι η πιο σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή σου! Αυτό το φθινόπωρο όμως, τα sexy κορμάκια σου δε θα μοιάζουν με κανένα άλλο! Η δαντέλα, η διαφάνεια και τα σχοινιά δίνουν δυναμικά το παρόν και θα γίνουν οι οδηγοί στο παιχνίδι σου! Δίχως άλλο, θα οδηγηθείς σε πιο εντυπωσιακά, πιο προκλητικά, πιο sexy, πιο αισθησιακά σχέδια, αλλά και σχέδια με χαρακτήρα, με προσωπικότητα και δυναμισμό, που θα συμπληρώσουν ιδανικά κάθε κενό στη γκαρνταρόμπα σου! Τόλμησε λοιπόν να εξερευνήσεις τον πιο sexy εαυτό σου με σχοινιά που δένουν τις φαντασιώσεις σου! Τόλμησε να βγάλεις τον πιο ρομαντικό εαυτό σου με δαντέλα βγαλμένη από retro ύφος και επιλογές με ξεχωριστό στυλ! Τόλμησε να προκαλέσεις με τη βοήθεια της διαφάνειας που θα σκανδαλίσει το σύντροφό σου και θα δώσει στη φαντασία του τροφή για σκέψη και δημιουργία των πιο πικάντικων σεναρίων!

Εσύ, τι θα επιλέξεις να τολμήσεις; Τόλμησε όλα όσα σκέφτηκες, ή δε σκέφτηκες, όσα φαντασιώθηκες και όσα θέλησες να πραγματοποιήσεις στις πιο ξεχωριστές νύχτες σου με sexy κορμάκια που δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα και το στυλ! Απόλαυσε τα με ένα κλικ εδώ μόνο από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)