Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για εμφανίσεις με τον γυναικείο κορσέ σου

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για εμφανίσεις με τον γυναικείο κορσέ σου

 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για εμφανίσεις με τον γυναικείο κορσέ σου!

Τώρα που φθινοπώριασε για τα καλά! Τώρα που ο καιρός κρύωσε! Τώρα που η θερμοκρασία έπεσε, όχι όμως και η διάθεσή σου, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο! Κι ένας γυναικείος κορσές είναι σίγουρα μια λύση που θα συνοδεύσει άνετα τις πιο sexy βραδιές σου με στυλ και άποψη για ένα άψογο look!

O γυναικείος κορσές που θα βάλει φωτιά στις νύχτες σου!

Χωρίς αμφιβολία, και χωρίς κανένα δισταγμό, είναι μια από τις επιλογές που δε θα μετανιώσεις ποτέ! Και είναι απόλυτα ξεκάθαρο, πως ένας γυναικείος κορσές, ίσως είναι ένα παρεξηγημένο, ίσως και αμελητέο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, από πολλές από εσάς. Αμελείτε έτσι όμως, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και στοιχείο, που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το στυλ σας. Διαφορετικός από κάθε άλλο κομμάτι, ο γυναικείος κορσές είναι πρωτίστως εμπνευσμένος από vintage εποχές, όμως στη σύγχρονη εκδοχή του είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Καταφέρνει να συνδυάσει στυλ, άποψη, σύγχρονες υφές και σχεδιασμό, που πολλά ακόμη κομμάτια θα ζήλευαν. Με διαφάνειες, με δαντέλα ή χωρίς, με έντονα κοψίματα και με εντυπωσιακές ιδιαιτερότητες, ικανές να μαγέψουν κάθε σύντροφο, ο γυναικείος κορσές αποδεικνύεται απόλυτα ξεχωριστός, και αναγκαίος στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Πόσο μάλλον όταν τον συνδυάσεις με sexy αξεσουάρ και επιλογές που όχι μόνο θα τον πλαισιώσουν, αλλά μπορούν πανεύκολα να σου δώσουν το κάτι παραπάνω στο look σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Απλά ταίριαξε τον με τις κατάλληλες sexy κάλτσες ή ζαρτιέρες, με τα αγαπημένα σου κοσμήματα, ή αν θες να το πας ένα ή και περισσότερα βήματα παραπέρα, συνδύασε τον με sexy μάσκες και γάντια, ή με ένα sexy babydoll ή ρόμπα, και απογείωσε το στυλ σου και την ερωτική σου διάθεση!

Τι περιμένεις λοιπόν για να αναβαθμίσεις το στυλ και το look σου με τον πιο sexy vintage γυναικείο κορσέ; Τώρα μπορείς να έχεις αυτόν ακριβώς που θα σου ταιριάξει «γάντι», με ένα κλικ εδώ, και θα έρθει στην πόρτα σου αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)