Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Άνετο και σέξι σετ Εσωρούχων Marrbel της Obsessive

Άνετο και σέξι σετ Εσωρούχων Marrbel της Obsessive

 

Άνετο και σέξι σετ Εσωρούχων Marrbel της Obsessive

 

Νέα Άφιξη που ήρθε για να εντυπωσιάσει! Το νέο σετ εσωρούχων της Obsessive ήρθε για να μας κάνει να πάθουμε εμμονή μαζί του! Το θέμα των εσωρούχων για τις γυναίκες είναι ξεχωριστό και εξαιρετικά προσωπικό, γι’ αυτό και όλες ψάχνουμε το τέλειο σετ εσωρούχων, που θα είναι σέξι και άνετο. Το μαύρο σετ Marrbel συνδυάζει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μας, για μοναδικές εμφανίσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν αξέχαστες!

 

Συνδυασμός διαφάνειας και δαντέλας για το σέξι Obsessive Marrbel

 

Η απόλυτη τάση στη μόδα, η οποία θα είναι πάντα πρώτη στις προτιμήσεις μας, είναι τα σετ εσωρούχων! Αρχικά, το trend αυτό ξεκίνησε από τα ρούχα και έχει πλέον εξαπλωθεί και στον χώρο των εσωρούχων και των μαγιό. Το σετ εσωρούχων Obsessive Marrbel αποτελείται από ένα μαύρο σουτιέν με δαντέλα σε όλο του το μήκος και με ένα αντίστοιχου χρώματος και σχεδίου κάτω μέρος το οποίο είναι στρινγκ. Το σετ χαρακτηρίζεται από μία κομψότητα και ένα ιδιαίτερο σεξαπίλ, με τη φινέτσα που χαρακτηρίζει όλη τη σειρά της Obsessive! Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει την άνεση που προσφέρει εφαρμόζοντας τέλεια στο γυναικείο σώμα, ιδανικό να το φοράς κάθε στιγμή της ημέρας σου!

 

Το σέξι σετ εσωρούχων Marrbel σε εμπνέει να το αξιοποιήσεις και να μην το χαρείς μόνη σου! Φόρεσέ το και μάγεψε τον σύντροφό σου, κάνοντας κάθε βράδυ που το φοράς ξεχωριστό! Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί πως σημειώνουν αύξηση πωλήσεων τα πιο ιδιαίτερα και σέξι σετ εσωρούχων, αποδεικνύοντας ότι η νέα τάση θέλει τα σέξι σετ εσώρουχα να επιστρέφουν ξανά στη μόδα. Ξεκίνησε κι εσύ λοιπόν με την αγορά του πιο hot και προκλητικά θηλυκού σετ εσωρούχων Marrbel της Obsessive και συμπλήρωσε ένα μοναδικό κομμάτι στην συλλογή εσωρούχων σου!

 

Εσύ έχεις το απόλυτα άνετο και σέξι σετ μαύρων εσωρούχων που να ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση; Αν όχι ακόμα, το σετ εσωρούχων Marrbel της Obsessive είναι σίγουρα μια επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Κι αν το μαύρο δεν είναι το φετίχ σου, τσέκαρε τα σέξι σετ εσώρουχα στο e-string.gr και είναι σίγουρο πως θα βρεις το next best thing του καλοκαιριού σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)