Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τα πιο ωραία εσώρουχα για το φετινό σου καλοκαίρι θα τα βρεις μόνο εδώ

Τα πιο ωραία εσώρουχα για το φετινό σου καλοκαίρι θα τα βρεις μόνο εδώ

 

Τα πιο ωραία εσώρουχα για το φετινό σου καλοκαίρι θα τα βρεις μόνο εδώ!

Βρισκόμαστε στο κλείσιμο της άνοιξης και πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε κάτι νέο με τα εσώρουχα σας, κάτι φρέσκο, κάτι αναπάντεχο και ταυτόχρονα δροσερό και απολαυστικό! Τα εσώρουχα σου πρέπει να συμβαδίζουν με τον καιρό που συνέχεια βελτιώνεται και μυρίζει καλοκαίρι, με το ανάλογο ύφος και την ανάλογη διάθεση που μας προδιαθέτει για πολλά μοναδικά βράδια ακόμα! Αν έψαχνες την αλλαγή που ήθελες εδώ και πολύ καιρό να κάνεις, το e-String.gr είναι δίπλα σου για να σου δώσει όλες τις λύσεις για να κάνεις και το φετινό σου καλοκαίρι πιο δροσερό και πιο ξεχωριστό από κάθε άλλο με σέξι και καυτά εσώρουχα που θα αγαπήσεις!

Ένα καινούργιο σέξι ζευγάρι εσώρουχα μπορούν πάντα να βάλουν φωτιά και να δώσουν νέο νόημα στην έναρξη του καλοκαιριού σου, πόσο μάλλον αν είναι και αυτά που θα αναζωπυρώσουν τη σχέση σου!

Εμπρός για μια καινούργια αρχή με τα σέξι εσώρουχά σου!

Για πολλές η αγορά εσωρούχων και δε σέξι δεν αποτελεί κάτι συνηθισμένο, ας δούμε λοιπόν αυτήν την εποχή ως ευκαιρία αλλαγής! Πέτα λοιπόν τα παλιά πολυφορεμένα εσώρουχα σου και κάνε δώρο στον εαυτό σου νέα, σέξι εσώρουχα που θα σου χαρίσουν μοναδικές νύχτες πάθους! Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα εσώρουχα για το φετινό καλοκαίρι, είναι τα εσώρουχα με λουράκια ή σχοινιά! Είναι μια εντυπωσιακή επιλογή, το σχέδιο είναι εξαιρετικά κολακευτικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνει μεγάλη αίσθηση στον σύντροφο σας! Μπορείτε επίσης να το φορέσετε κάτω από ένα πουκάμισο στο γραφείο ή να αφήσετε τις επιπλέον τιράντες να φαίνονται πάνω από το τοπ σας!

Πρόσθεσε την δαντέλα στα εσώρουχα σου

Ένα ποιοτικό ύφασμα θα είναι πάντα στο προσκήνιο, ό,τι εποχή και να έχουμε! Η δαντέλα είναι all time classic επιλογή και ταυτόχρονα αβίαστα σέξι, όπως κι αν την προτιμάς στα εσώρουχά σου! Αυτό το σέξι στυλ είναι παντού αυτή τη στιγμή και είναι ξεκάθαρο όπως προείπαμε γιατί είναι τόσο πολύ δημοφιλές. Ένα look που βασίζεται στη δαντέλα, είναι και θα είναι πάντα in style, ειδικά αν το υποστηρίξεις κατάλληλα! Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μερικά σλιπ που έχουν λίγη επιπλέον λεπτομέρεια για να ανεβάσουν αυτή την εμφάνιση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, δίνοντας και στο σύντροφό σας τροφή για…πονηρές σκέψεις!

Δοκίμασε φλοράλ αποχρώσεις στα σέξι εσώρουχά σου

Όπως ήδη θα γνωρίζεις, το καλοκαίρι ήταν και θα είναι πάντοτε η εποχή του χρώματος και του φλοράλ! Είτε συζητάμε για μαγιό, είτε και για εσώρουχα, αυτό θα είναι ένας απαράβατος κανόνας! Πρόσθεσε κομμάτια εσωρούχων με μερικές floral λεπτομέρειες πάνω τους, και μικρά παιχνιδιάρικα σημεία! Για παράδειγμα, για να το κάνεις το look σου ακόμη πιο σέξι θα μπορούσες να επιλέξεις ένα καυτό κολλητό κορμάκι με μερικές ροζ λεπτομέρειες στα απόκρυφα σημεία! Δεδομένου ότι το καλοκαιράκι αποτελεί πάντα μια εποχή για νέα ξεκινήματα και περιπέτειες, διάλεξε ένα σχέδιο που θα αναδεικνύει τέλεια την θηλυκότητα σου.

Είτε αγοράζεις συχνά εσώρουχα είτε για μια ειδική περίσταση, είναι πάντα καλή ιδέα να αναζητάς μια δεύτερη γνώμη! Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεις εσώρουχα που να εφαρμόζουν καλά και σε κάνουν να νιώθεις καλά, γι’αυτό και είμαστε πάντα δίπλα σου σε ότι χρειαστείς, με σέξι εσώρουχα, για ένα καλοκαίρι που θα θες και θα θέλεις να θυμάσαι πολλά χρόνια ακόμα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)