Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κάνε refill στο συρτάρι με τα σέξι εσώρουχά σου με τις πιο δυνατές must-have επιλογές

Κάνε refill στο συρτάρι με τα σέξι εσώρουχά σου με τις πιο δυνατές must-have επιλογές

 

Κάνε refill στο συρτάρι με τα σέξι εσώρουχά σου με τις πιο δυνατές must-have επιλογές!

 

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσω καινούργια εσώρουχα; Πρέπει να προσθέσω νέα στα υπάρχοντα εσώρουχα μου ή να τα αλλάξω όλα; Πως διαλέγω τα σωστά εσώρουχα; Όλες αυτές οι ερωτήσεις μας έχουν βασανίσει όλες μας! Εδώ στο e-String.gr ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου, για να νιώσεις πιο ξέγνοιαστη και να απολαύσεις την νέα εμπειρία εσωρούχων σου!

Είσαι εδώ όμως, κι εμείς μπορούμε να σου δώσουμε κάποιες πολύτιμες συμβουλές για τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να γεμίσεις ξανά το συρτάρι σου με μοναδικά κομμάτια. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να πετάξεις τα παλιά σου εσώρουχα και να βάλεις καινούργια στο συρτάρι σου; Αυτή η διαδικασία μπορεί να αποδειχθεί απαιτητική, καθώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να διαλέξεις και είναι φυσιολογικό να μπερδεύεσαι λίγο!

Εδώ όμως είμαστε για να διαλευκάνουμε τις απορίες σου, οπότε πάμε στα σημαντικά:

Δεν διαλέγουμε πάντα τα εσώρουχα μας βασισμένες στο δικό μας στυλ! Αντιθέτως τις περισσότερες φορές επιλέγουμε εσώρουχα που θα τρελάνουν τους συντρόφους μας, με σκοπό να περάσουμε μια μοναδική βραδιά! Άλλωστε, η άνεση δεν είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει, τουλάχιστον όχι σε όλες τις περιπτώσεις! Το πώς μας κάνουν να νιώθουμε, το αν αποκαλύπτουν τον σέξι και αισθησιακό εαυτό μας, αλλά και η αλλαγή που νιώθουμε στην ψυχολογία μας, είναι τα πιο σημαντικά σημεία τους!

Οπότε ας δούμε τις top must-have επιλογές για να έχεις πάντα στο συρτάρι σου!

Η ασφαλής επιλογή της Ζαρτιέρας

Το συγκεκριμένο εσώρουχο είναι διαχρονικό και από τις πιο ασφαλείς επιλογές αν θέλεις να βάλεις κάτι σέξι & εντυπωσιακό! Κάθε άντρας, εγγυημένα, έχει σίγουρα μια φαντασίωση με ζαρτιέρες, οπότε γιατί να χάσεις την ευκαιρία και να μην τη ζήσεις μαζί του; Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα, το μαύρο είναι αυτό που σίγουρα κυριαρχεί, με το κόκκινο να ακολουθεί, και πολλές επιλογές ακόμη για να διαλέξεις αυτήν ακριβώς που σε εκφράζει!

Ο Διαχρονικός Κορσές

Ένα εσώρουχο που χρησιμοποιείται πάρα πολλά χρόνια ως σύμβολο θηλυκότητας και sexiness! Ότι καινούργιο και να επιδείξουν οι τάσεις της μόδας, ο κορσές παραμένει διαχρονικός και vintage, καθώς η ιστορία του πάει πολύ πίσω στη διαδρομή των γυναικείων εσωρούχων! Μπορείς να βρεις κορσέδες σε πολλά σχέδια ακόμα και για kinky ορέξεις, επομένως διάλεξε αυτόν που θα ταιριάξει απόλυτα στο στυλ σου και ετοιμάσου για αξέχαστες βραδιές πάθους!

 

Κάνε την διαφορά με σέξι κορμάκια!

Δεν τα έχεις συνηθίσει για τέτοιους σκοπούς; Αναρωτήσου όμως, πόσες φορές ένιωσες σέξι όταν τα φορούσες; Την απάντηση θα στην δώσουμε εμείς κι είναι οι περισσότερες, καθώς είναι άκρως ερωτικά και kinky! Βγαίνουν σε πολλά σχέδια, έτοιμα να προκαλέσουν κάθε άνδρα, τα sexy κορμάκια μπορούν να καλύψουν τις πιο απαιτητικές σου διαθέσεις για όλες τις νύχτες σου! Δαντέλες , τούλι , κορδόνια , αλυσίδες , διαφάνειες και σκισίματα μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και τα πιο αθώα κορμάκια, από απλά καθημερινά σε μια απόλυτα σέξι επιλογή!

 

Be kinky με ένα άνετο και ρομαντικό νυχτικό

Το συγκεκριμένο εσώρουχο δεν είναι στα υπόψιν σου όταν σκέφτεσαι ένα κλασικό σέξι εσώρουχο, εμείς όμως δεν είμαστε εδώ για να σου λέμε τα αυτονόητα! Όταν θα θέλεις να δημιουργήσεις μια ειδική βραδιά μια βραδιά με θέμα ας πούμε το εσώρουχο αυτό είναι το ιδανικό για να τρελάνεις τον παρτενέρ σου! Ειδικά, αν είναι ο τύπος σου, επέλεξε το για ένα σκηνικό ρομαντικό αλλά αναπάντεχα σέξι! Αν θέλεις να διεγείρεις την φαντασία κάποιου τότε φόρεσε το μέσα από τα ρούχα σου με σκοπό να φαίνεται μόνο κάποιο μέρος του, ή κάνε ξαφνικά την εμφάνισή σου και συγκλόνισε τον!

Αν λοιπόν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για τις νέες σου αγορές στα εσώρουχά σου, δε θα μπορούσες να βρεις καλύτερο timing! Μπες στο e-string.gr και βρες τις απόλυτες επιλογές σε σέξι εσώρουχα για το καλοκαίρι του 2022, στις καλύτερες τιμές!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)