Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sensual Sophistication, με το αγαπημένο μας Set Joana σε Μαύρο χρώμα, από τη Softline

Set Joana σε Μαύρο χρώμα από τη Softline

Sensual Sophistication, με το αγαπημένο μας Set Joana σε Μαύρο χρώμα, από τη Softline

Super sexy σετ σε μαύρο χρώμα και η διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη! Για τις γυναίκες με καμπύλες που ξέρουν πώς να σαγηνεύουν το ανδρικό φύλο, εδώ στο E-string έχουμε μια πρόταση που δεν θα μπορέσει κανείς να αντισταθεί. Φόρεσε την καλύτερη ερωτική σου διάθεση, επίλεξε το κατάλληλο εσώρουχο για τη βραδιά και ανέβασε τη θερμοκρασία στο φουλ!

Το Joana Black Lingerie Set είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό σύνολο, είναι μια δήλωση στυλ και ερωτισμού, ένα ταξίδι στη γοητεία που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ντύσου στα Total Black και προσκάλεσε το ταίρι σου σε μια βραδιά γεμάτη πάθος!

Το Set Joanna με το μοναδικό του σχέδιο, αναδεικνύει το σώμα και αγκαλιάζει κάθε σου καμπύλη με έναν αισθησιακό τρόπο που δύσκολα φεύγει από το μυαλό. Οι λεπτομέρειες από γυαλιστερό ύφασμα δίνουν την αίσθηση υφής wetlook - τύπου vinyl και μαγνητίζουν τα βλέμματα στα πιο αισθησιακά σημεία.

Το σετ αποτελείται από ένα πολύ όμορφο σουτιέν με δαντέλα και vinyl λεπτομέρειες, ασορτί ζαρτιέρα, καθώς και δαντελένιο string. Η υψηλή ποιότητα σε αυτό το set είναι έκδηλη και φέρει την υπογραφή της Softline που φημίζεται για τα υψηλών προδιαγραφών υλικά της και για το πόσο ωραία στέκονται τα εσώρουχα σε κάθε σώμα. Ως προς την εφαρμογή, το σετ διαθέτει μπανέλα στο στήθος για άριστη στήριξη και άνεση καθώς και ρυθμιζόμενες τιράντες, ενώ στο πίσω μέρος φέρει τριπλό κούμπωμα 2 θέσεων. Η ζαρτιέρα, που προσθέτει μια δόση παιχνιδιάρικου στυλ, υπόσχεται να μείνει στη θέση της και να κολακεύει το σύνολο κάθε στιγμή, με οκταπλό κούμπωμα 2 θέσεων στο πίσω μέρος για προσαρμογή, αλλά και προσθήκη στυλ! Οι ρυθμιζόμενες τιράντες της επιτρέπουν την εξατομίκευση στο μέγιστο, όμως δεν είναι αποσπώμενες. Συνδύασέ το με μαύρες ψηλές λεπτές κάλτσες με δαντελένιο τελείωμα και απογείωσε την underwear εμφάνισή σου, για μια νύχτα πολλά υποσχόμενη!

Ανακάλυψέ το τώρα στο E-string και απόκτησέ το με 1 κλικ, εύκολα και γρήγορα!

Τώρα άλλωστε με την υπηρεσία Box Now, μπορείς να οργανώσεις μια μοναδική νύχτα, σε χρόνο rekor!

Προετοιμάσου για ένα ταξίδι γεμάτο αισθήσεις και στυλ, καθώς το Joana Black Lingerie Set σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την κορυφή του αισθησιασμού μαζί με το ταίρι σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)