Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πρώτο Ραντεβού σπίτι του; Μάθε εδώ τι εσώρουχα να επιλέξεις!

Μάθε εδώ τι εσώρουχα να επιλέξεις

Πρώτο Ραντεβού σπίτι του; Μάθε εδώ τι εσώρουχα να επιλέξεις!

Έχετε βγει κάποιες φορές με το υποψήφιο έτερον ήμισυ, και όλα δείχνουν πως πηγαίνουν καλά! Βόλτες, ποτάκια, συζητήσεις επί συζητήσεων και κάτι σου λέει μέσα σου πως μάλλον βρήκες αυτό που έψαχνες! Και τώρα, ήρθε η ώρα να γνωριστείτε λίγο καλύτεραΗ πρόσκληση για το σπίτι του ήρθε κι ενώ μέσα σου την περίμενες πώς και πώς, τώρα όλα σου μοιάζουν βουνό!

Μην αγχώνεσαι καθόλου! Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε τουλάχιστον ως προς τα εσώρουχά σου, που εδώ που τα λέμε είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι της βραδιάς!

Πάντοτε, το πιο βασικό είναι να νιώθεις άνετα με την επιλογή σου! Να φορέσεις ένα κομμάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι sexy και επιθυμητή και πρώτα πρώτα να το αναγνωρίζεις εσύ η ίδια! Γιατί πολύ απλά, όταν νιώθεις ωραία με το είδωλό σου στον καθρέφτη, εκπέμπεις μια σιγουριά και αυτοπεποίθηση που τρελαίνει το ταίρι σου και δεν μπορεί να σε ξεχάσει με τίποτα!

Η έμπειρη ομάδα του E-string που ξέρει τις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών, σου έχει ξεχωρίσει τις top 3 κατηγορίες για εσώρουχα πρώτης γνωριμίας που θα απογειώσουν τη βραδιά σου και θα σε κάνουν να μείνεις αξέχαστη στον παρτενέρ σου!

Ρομαντικά Σέξυ

Μια πολύ καλή και σχετικά ασφαλής επιλογή για εσώρουχα του πρώτου ραντεβού, είναι ένα σετ όμορφα εσώρουχα με χρώμα. Το ροζ, το μωβ, ακόμη και το μπλε, δίνουν μια γλυκιά νότα στο look σου, ειδικά αν είναι γενικά τα πρώτα σου ραντεβού με το άλλο φύλο. Στο E-string θα βρεις αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα, είτε θέλεις να κινηθείς σε ήπια levels, είτε θέλεις να δώσεις μια λίγο πικάντικη νότα στη βραδιά. Συνδύασε το σετ εσωρούχων σου με ένα ζευγάρι δαντελωτές κάλτσες, για να κάνεις την εμφάνισή σου ακόμη πιο sexy!

Τολμηρά Ακαταμάχητη

Για τις λίγο πιο τολμηρές, έχουμε να προτείνουμε μια κατηγορία που αγαπάμε ιδιαιτέρως: τα κορμάκια! Αμέτρητες επιλογές σε σχέδια και στυλ σε περιμένουν στο E-string! Επίλεξε ένα διχτυωτό κορμάκι σε κόκκινο χρώμα ή ένα μαύρο με δαντέλα και η επιτυχία είναι σίγουρη! Με το να κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου από την πρώτη σας συνάντηση, δίνεις στο ταίρι σου την ευκαιρία να σκέφτεται πόσα ακόμη τον περιμένουν στη συνέχεια! Σπανίως συναντάμε άλλωστε άνδρες που να μην τους αρέσουν τα σέξυ & ανεβαστικά εσώρουχα! Οπότε, επένδυσε σε ένα sexy κομμάτι για την underwear γκαρνταρόμπα σου και μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει!

Σαγηνευτικά Προκλητική

Για το τέλος σου έχουμε μια πρόταση με concept άκρως ερωτικό! Η ιδέα έχει ως εξής: Καθώς θα βρεθείτε στον χώρο του και θα είστε οι δυο σας, πρότεινε να δοκιμάσετε ένα ποτό, έτσι για να σπάσει ο πάγος και να είσαι κι εσύ λίγο πιο άνετη. Συζητήστε, ελάτε πιο κοντά και γενικά νιώστε άνετα, γιατί μια τέτοια βραδιά, μόνο άγχος δεν θέλει! Όποτε νιώσεις έτοιμη, πήγαινε στην τουαλέτα και βάλε το σχέδιό μας σε εφαρμογή! Μέσα στην τσάντα σου θα έχεις το super sexy babydoll σου από E-string! Ξεκίνα τώρα λοιπόν την αναζήτησή σου! Διάλεξε το Babydoll που σου αρέσει πιο πολύ και κάνε την έκπληξη! Σε συμβουλεύουμε να επιλέξεις και μια ρόμπα, κατά προτίμηση σε σατέν ύφασμα. Στο eshop μας θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε babydolls και ασορτί ρόμπες, με δαντέλα & διαφάνειες. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ πολλών σχεδίων & χρωμάτων, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στο γούστο σου καλύτερα! Με σύμμαχό σου τα σέξυ & παιχνιδιάρικα Babydolls και Ρόμπες από το E-string, η βραδιά είναι σίγουρα δική σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)