Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Εκτόξευσε τη Θηλυκότητά σου με το Κόκκινο κορμάκι Leatherlook Body της Chilirose και απόλαυσε αξέχαστες βραδιές!

Κόκκινο κορμάκι Leatherlook Body της Chilirose

Εκτόξευσε τη Θηλυκότητά σου με το Κόκκινο κορμάκι Leatherlook Body της Chilirose και απόλαυσε αξέχαστες βραδιές!

Θέλεις να βγεις από τα καθιερωμένα και να αναζωογονήσεις τη σχέση σου; Έχεις αρχίσει λίγο και βαριέσαι με τα ίδια και τα ίδια; Όλοι όσοι βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, έστω και μια φορά έχουν νιώσει να ρουτινιάζουν και να χάνουν την επιθυμία για το ταίρι τους. Μην σε πιάνει πανικός αν σου συμβαίνει ήδη! Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να δώσεις ένα boost-άρισμα στη σχέση σου και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη καλή θέληση και όρεξη να δοκιμάσεις κάτι καινούριο!

Το E-string σου προτείνει σήμερα ένα φανταστικό γυαλιστερό κορμάκι σε κόκκινο χρώμα, που θα ταράξει τα νερά! Το αισθησιακό κορμάκι της Chilirose με υφή δερματίνης είναι αυτό που περίμενες. Το ασημί φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, χαρίζει όμορφο στυλ αλλά ταυτόχρονα προσθέτει extra ευκολία στο γδύσιμο…! Η πλάτη και όλα τα πλαϊνά, καλύπτονται μόνο από 2 φαρδιές τιράντες που αφήνουν γυμνούς τους γοφούς και τους φέρνουν στο προσκήνιο για να τους απολαμβάνει τόσο το ταίρι σου, όσο και εσύ η ίδια στον καθρέφτη!

Το πιο ιδιαίτερο σημείο στο κορμάκι αυτό της Chilirose, που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, είναι το τσόκερ που περιλαμβάνει. Πάνω στο τσόκερ υπάρχει ένα μακρύ λουρί που καταλήγει σε μια θηλιά, για kinky ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφό σου! Δοκίμασε να παίξεις παιχνίδια ρόλων και αφέσου στα χέρια του παρτενέρ σου! Πίστεψέ μας, τους αρέσει πολύ όλο το σκηνικό με εσένα στο ρόλο της υποτακτικής, να μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει!

Δοκίμασε να εμφανιστείς έτσι κατά τη διάρκεια της βραδιάς και να προτείνεις μια νύχτα λίγο διαφορετική! Μαζί με αυτό το απόλυτα kinky look, ταιριάζουν άψογα και ένα ζευγάρι χειροπέδες ή ένα μαστίγιο για μια ακόμη πιο πικάντικη νότα στο σκηνικό.

Βρες τώρα στο E-string όσα έχεις φανταστεί για να στήσεις ένα σκηνικό ανεπανάληπτο. Κορμάκια, Ζαρτιέρες, Sexy νυχτικά και Παιχνιδιάρικα Αξεσουάρ σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, ώστε να εκπληρώσουν το σκοπό τους: να σας προσφέρουν την απόλυτη βραδιά ηδονής!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)