Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Be sexy all day, every day με το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia

Be sexy all day, every day με το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia

 

Be sexy all day, every day με το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia

Τα πιο ρομαντικά εσώρουχα είναι φτιαγμένα από δαντέλα, με το αισθησιακό ύφασμα να προσφέρει την τέλεια ισορροπία άτακτου και ωραίου, τολμηρού αλλά και αριστοκρατικού ταυτόχρονα. Το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia είναι έτοιμο να σου προσφέρει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα! Μια πάρα πολύ καλή επιλογή γυναικείου σετ εσωρούχων για τις ιδιαίτερες στιγμές, με τον σύντροφο σου, ειδικά τώρα που οι μέρες Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζουν!

Γδύσου για να εντυπωσιάσεις με το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia!

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τα σέξι εσώρουχα είναι ότι συνήθως δεν αργούν να καταλήξουν...στο πάτωμα! Λοιπόν, γιατί να μην σχεδιάσεις το αναπόφευκτο... αγοράζοντας εσώρουχα που είναι τέλεια για strip tease? Η αέρινη και ανάλαφρη διάθεσή του σετ εσωρούχων DKaren Olimpia αναδεικνύει την θηλυκότητα σου και σε κάνει να αισθάνεσαι sexy, αφήνοντας ακάλυπτους και τους δύο ώμους! Ακόμη, το σετ εσωρούχων με διαφάνεια και δαντέλα σε μοτίβο μαύρων λουλουδιών δημιουργεί μια προκλητική ατμόσφαιρα αφήνοντας λίγα έως ελάχιστα στην φαντασία, ενώ και το τοπάκι δένει πίσω από τον λαιμό βοηθώντας ακόμη περισσότερο την διαδικασία του στριπτίζ!

Το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που είναι άκρως αποκαλυπτικά αλλά και ταυτόχρονα και προκλητικά. Το σετ φυσικά συμπληρώνει ένα ασορτί στρινγκ με σχήμα V στο πίσω μέρος. Για το απόλυτο στριπτίζ όμως, δημιούργησε στρώσεις ώστε αφαιρώντας τα εσώρουχα να αυξάνεις όλο και περισσότερα την προσμονή! Τα εσώρουχα πάντα βγαίνουν τελευταία, γι' αυτό σκέψου τι άλλο μπορείς να φορέσεις πάνω από αυτά ενώ γδύνεσαι, με τις άτακτες νυχτερινές ρόμπες να είναι ιδανικές γι' αυτό. Μπορείς επίσης να προσθέσεις κάλτσες και γάντια, ή προκλητικά sexy αξεσουάρ για πιο kinky καταστάσεις!

Το E-string προσφέρει άπειρες επιλογές για να διαλέξεις, ωστόσο, φρόντισε να επιλέγεις κάτι καινούργιο που θα έρχεται να συμπληρώσει την συλλογή σου! Το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia προσφέρει αυτό το κάτι διαφορετικό, καθώς είναι ένα σετ εσωρούχων χωρίς σουτιέν, αλλά με ένα διαφανές τοπάκι το οποίο φυσικά μπορεί να συνδυαστεί για πολλούς ακόμα σκοπούς. Το τοπάκι, μαζί με ένα σουτιέν της επιλογής σου εξυπηρετεί και ως ένα σέξι κομμάτι ακόμα! Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε μαύρο σουτιέν διαθέτεις και να ολοκληρώσει μια νυχτερινή εμφάνιση που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

Μην χάνεις χρόνο! Κάνε τώρα δικό σου το σετ εσωρούχων DKaren Olimpia για μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις κι ακόμη πιο καυτές νύχτες! Κι αν ψάχνεις ακόμη περισσότερες επιλογές, αναζήτησε στο E-string.gr, και δες όλη την συλλογή μας! Be sexy all day every day, μόνο με επιλογές από E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)