Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Valentines Day - Μην ψάχνεις άλλο, βρες τα πιο σέξι εσώρουχα εδώ!

Valentines Day - Μην ψάχνεις άλλο, βρες τα πιο σέξι εσώρουχα εδώ!

 

Valentines Day - Μην ψάχνεις άλλο, βρες τα πιο σέξι εσώρουχα εδώ!


 

Η αγορά δώρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Ναι, μπορεί να είναι αγχωτική η προσπάθεια να συνδυάσετε μια ιδέα για ένα ρομαντικό δώρο, με τους περισσότερους να αναζητούν το ασφαλές στοίχημα σοκολάτες, λουλούδια και πιθανώς ένα χαριτωμένο αρκουδάκι με θέμα την αγάπη. Αν και σίγουρα δεν είναι πρωτότυπα, αυτά τα δώρα είναι μια καλή επιλογή επειδή είναι τα τυπικά δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είναι ευρέως διαθέσιμα, διευκολύνοντας όσους έχουν κολλήσει σε ιδέες για το τι να αγοράσουν στον σύντροφό τους.

Ωστόσο, ένα δώρο που πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα σέξι εσώρουχα! Αυτό ίσως είναι το τέλειο δώρο για την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, κάτι που μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο, κάνοντας όλες τις ρομαντικές στιγμές πιο ευχάριστες, πιο πικάντικες, και σίγουρα...αξέχαστες! Φυσικά, η επιλογή των σωστών εσωρούχων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι πάντα εύκολη, ειδικά όταν τα αγοράζετε για κάποιον άλλον, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στον ολοκληρωμένο οδηγό μας για όλες τις σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε!

Για ποιον ή ποια θα αγοράζατε σέξι εσώρουχα;

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι να σκεφτείτε για ποιον είναι το δώρο. Προφανώς, είναι κάποιος με τον οποίο έχετε ρομαντική σχέση, αλλά βοηθάει να σκεφτείτε πού βρίσκεται η τρέχουσα σχέση σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε πιο σωστά τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στην περίπτωσή σας! Για παράδειγμα, είναι κάποιος με τον οποίο μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε ή είστε πολύ καιρό μαζί; Σχεδιάζετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο μαζί ή τα πράγματα είναι πιο απλά; Όσοι έχουν μακροχρόνιες σχέσεις πιθανότατα θα έχουν καλύτερη ιδέα για το τι στυλ εσωρούχων θα προτιμάει ο σύντροφός τους, ενώ όσοι έχουν νεότερες σχέσεις μπορεί να χρειαστεί να κάνουν κάποια έρευνα για να καθορίσουν τι μπορεί να τους αρέσει. Σκεπτόμενοι προσεκτικά για ποιον προορίζονται τα εσώρουχα, θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το ποια στυλ θα τους αρέσουν και ποια πράγματα μπορεί να θέλετε να αποφύγετε. Θέλετε να αγοράσετε σέξι εσώρουχα για τον σύντροφό σάς; Τότε γνωρίζετε ήδη τι του αρέσει και τι προτιμά να φορά σε πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις, οπότε επικεντρωθείτε περισσότερο σε στυλ και ρούχα που θα απολαύσετε και οι δύο!

Επιλέγοντας στυλ στα σέξι εσώρουχα

Όταν επιλέγετε σέξι εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα βρείτε εξαιρετικά βοηθητικό το να γνωρίζετε τι κομμάτια έχει ήδη στη γκαρνταρόμπα του ο σύντροφός σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εσωρούχων, διαφορετικά στυλ, που μπορεί να του ή της αρέσουν, αλλά να μην τα έχει ήδη ή να θέλει πολύ να τα δοκιμάσει! Είτε πρόκειται για κλασικά σετ σουτιέν και εσώρουχο είτε για κάτι πιο μοναδικό, όπως ένας κορσές, babydoll ή σέξι κορμάκι, και θέλετε να της κάνετε δώρο τα τέλεια σέξι εσώρουχα, σκεφτείτε τι είδους εσώρουχα έχουν ήδη για να βρείτε αυτό που πιθανότατα θα τους αρέσει. Επίσης, σχεδιάστε το δώρο σας βάσει του περιβάλλοντος και του γενικότερου σκηνικού που θα το προσφέρετε! Μπορεί τα σέξι εσώρουχα που θα επιλέξετε να είναι εκπληκτικά σέξι για μια νύχτα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά να μην είναι άνετα ή πρακτικά για ένα βραδινό ραντεβού, γι' αυτό φροντίστε να επιλέξετε σωστά ανάλογα με την περίσταση!


 

Επιλέγοντας χρώμα

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε σέξι εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το χρώμα τους! Ορισμένα χρώματα ταιριάζουν περισσότερο σε αυτήν την περίσταση, με τα προφανή να είναι τα σαγηνευτικά κόκκινα και άκρως αισθησιακά μαύρα. Ωστόσο, μην υποθέσετε ότι πρέπει να αγοράσετε κάτι σε κόκκινο, ροζ ή μαύρο, καθώς υπάρχουν πολλά άλλα υπέροχα χρώματα για εσώρουχα που μπορεί να της αρέσουν, και να μην το περιμένεις! Από πλούσια μπλε και μωβ έως χρυσά και ασημί, υπάρχουν πολλά μη παραδοσιακά χρώματα για τα σέξι εσώρουχα που θα επιλέξεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που μπορούν να σας κόψουν την ανάσα! Σκεφτείτε ποια χρώματα της αρέσουν - κοιτάξτε την γκαρνταρόμπα της και ίσως μια ματιά στο συρτάρι των εσωρούχων της (υποθέτοντας ότι βρίσκεστε σε αυτό το σημείο της σχέσης σας) για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα με ποιους τόνους που μπορεί να νιώθει άνετα και σέξι!


 

Επιλέγοντας τις υφές

Τα σέξι εσώρουχα είναι συνήθως φτιαγμένα από τα πιο ιδιαίτερα και αισθησιακά υλικά όπως σατέν, μετάξι, δαντέλα και ανάλαφρες, διαφανείς υφές. Αυτά, όχι μόνο χαρίζουν ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα, αλλά έχουν και εκπληκτική αίσθηση στο δέρμα, βοηθώντας τον χρήστη να αισθάνεται πολύ πιο σέξι, που είναι και ο απώτερος σκοπός από όλα τα σέξι εσώρουχά σας! Ωστόσο, ορισμένα υφάσματα & υφές παραπέμπουν σε ένα συγκεκριμένο στυλ, επομένως μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε ποιο αποτέλεσμα θέλετε να επιτύχετε, είτε είναι για εσάς είτε για έναν σύντροφο. Για παράδειγμα, το μετάξι και η δαντέλα θεωρούνται συχνά πιο ρομαντικά ή λαμπερά, καθιστώντας τα μια ιδανική επιλογή για Αγίου Βαλεντίνου. Όσοι αναζητούν μια πιο τολμηρή και ριψοκίνδυνη εμφάνιση, μπορεί να προτιμήσουν και άλλα υφάσματα, όπως τις διάφανες υφές και υφάσματα με πλέξη ή δίχτυ, που αφήνουν λιγότερα στη φαντασία, δημιουργώντας μια πολύ πιο άτακτη εμφάνιση που πολλοί θα λατρέψουν! Μπορείτε να πάτε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα με φαγώσιμα εσώρουχα αλλά και leather looks για μια πολύ πιο kinky αισθητική που θα ταιριάξει απόλυτα σε μια πιο προκλητική νύχτα στην κρεβατοκάμαρα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να απολαύσεις την τέλεια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι να διαλέξεις τα σωστά και κατάλληλα σέξι εσώρουχα, και να οπλιστείς με την πιο σέξι διάθεσή σου για το καλύτερο βράδυ που είχες ποτέ! Απλά ρίξε μια ματιά στο E-string.gr, δείτε όλες τις προτάσεις μας για τον Άγιο Βαλεντίνο, και θα βρείτε τα σέξι εσώρουχα που θα αγαπήσετε!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)