Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα babydoll

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα babydoll

 

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα babydoll


 

Το babydoll παραμένουν ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας για όποια αγαπά τα sexy & αισθησιακά εσώρουχα. Κατάλληλα για τα πάντα, από την αποπλάνηση μέχρι και τον ύπνο, τα babydolls είναι η τέλεια προσθήκη για τη συλλογή εσωρούχων σας, προσφέροντας μια επιλογή τόσο άνετη, όσο και ταυτόχρονα σέξι. Είναι επίσης κατάλληλα για σχεδόν οποιοδήποτε σωματότυπο και με τόσα υπέροχα σχέδια διαθέσιμα, είναι απλά πανεύκολο να βρείτε το τέλειο babydoll που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες!

Με ευέλικτο σχέδιο που καλύπτει όλους τους σωματότυπους, αυτό το άτακτο νεγκλιζέ έχει μια ιστορία που ενώ χρονολογείται δεκαετίες πίσω, και παρά το ότι έχουν γίνει ποικίλες αλλαγές και βελτιώσεις με τα χρόνια, η βασική του ιδέα του babydoll παραμένει ως επί το πλείστον αμετάβλητη! Αυτό δείχνει πόσο διαχρονικό μπορεί να είναι ένα σωστό babydoll! Φτιαγμένο από ελαφριά υφάσματα, το αμάνικο νυχτικό είναι συνήθως κοντό και χαλαρό, έτοιμο να αγκαλιάσει το σώμα σου αλλά και να ανάψει τα αίματα!

Γιατί αγαπάμε τα γυναικεία babydoll;

Ίσως ο καλύτερος λόγος που αγαπάμε τα babydoll είναι η ευελιξία τους. Με απλά λόγια, δεν θα βρείτε πολλά εσώρουχα που να είναι άνετα και σέξι την ίδια στιγμή! Ως νυχτικό, η άνετη του φόρμα, το κοντό μήκος και η έλλειψη μανικιών προσφέρουν άφθονη άνεση για όλες εκείνες τις ζεστές νύχτες. Φυσικά, ως νεγκλιζέ παραμένει ένα σαγηνευτικό ρούχο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει την τέλεια διάθεση για μια βραδιά έρωτα και ρομαντισμού. Είτε θέλετε να αποπλανήσετε τον σύντροφό σας, είτε να γιορτάσετε μια ειδική περίσταση με στυλ ή απλά να νιώσετε σέξι για τον εαυτό σας, ένα babydoll ξεχωρίζει από κάθε άλλο κομμάτι! Επιπλέον, το babydoll είναι κατάλληλο για κάθε σχήμα σώματος, ανεξάρτητα από το βάρος, το ύψος ή το σώμα σας, τονίζοντας το σώμα σας με όλους τους σωστούς τρόπους που θέλετε!

Επιλέγοντας το σωστό Babydoll

Δεν είστε σίγουρες τι να προσέξετε όταν αγοράζετε ένα babydoll; Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει σίγουρα να λάβετε υπόψη σας:

  1. Ποιος είναι ο Σκοπός του;

Σκεφτείτε γιατί αγοράζετε αυτό το σέξι εσώρουχο! Ως σέξι ένδυμα ύπνου για να σαγηνεύεστε τον σύντροφο σας ή για να γιορτάσετε μια ειδική περίσταση; Η αναγνώριση του σκοπού θα διευκολύνει πολύ την εύρεση του τέλειου babydoll για τις ανάγκες σας!

  1. Τι θέλετε να επιδείξετε;

Όλοι έχουμε μέρη του σώματός μας που αγαπάμε και θέλουμε να επιδεικνύουμε. Αντίθετα, έχουμε και μέρη που θα προτιμούσαμε να μην τα αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία. Σκεφτείτε το καθένα από αυτά και χρησιμοποιήστε το για να βρείτε το στυλ babydoll που σας ταιριάζει!

  1. Μην εστιάζετε πολύ στο μέγεθος

Τα μεγέθη Babydoll δεν είναι ίδια με άλλα είδη εσωρούχων. Το στυλ τείνει να επηρεάζει την εφαρμογή του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, με άλλα σχεδιασμένα να εφαρμόζουν χαλαρά και άλλα να αγκαλιάζουν περισσότερο τη σιλουέτα. Επομένως, μην εστιάζετε πολύ στα μεγέθη του αντικειμένου, αλλά αναζητήστε στυλ που τονίζουν τη σιλουέτα σας.

Τα babydoll δημιουργούν μια μοναδική αισθητική, διατηρώντας παράλληλα τον σέξι και άνετο χαρακτήρα τους. Συχνά τείνουν να οδηγούν σε μια νύχτα με πάθος και ρομαντισμό στην κρεβατοκάμαρα! Όπως με κάθε babydoll, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αποπλάνηση ή απλά για να κοιμηθείτε, κι έτσι η απόφαση βρίσκεται αποκλειστικά στο χέρι σας! Αν προτιμήσετε το πρώτο (και σας το συστήνουμε) να ξέρετε πως υπάρχουν και τα προκλητικά sexy babydolls, που προορίζονται για όσους θέλουν να αφήσουν λίγα στη φαντασία και για να δημιουργήσουν μια μοναδικά σαγηνευτική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)