Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Κορμάκια – Ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσεις τη θερμοκρασία με μία κίνηση

Γυναικεία Κορμάκια – Ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσεις τη θερμοκρασία με μία κίνηση

 

Γυναικεία Κορμάκια – Ο πιο εύκολος τρόπος να ανεβάσεις τη θερμοκρασία με μία κίνηση!

Είσαι σε δίλημμα; Θέλεις να ανάψεις τα αίματα και δεν ξέρεις πώς; Μη φοβάσαι και μην αγχώνεσαι καθόλου, σου έχουμε την απόλυτη λύση για να μπεις στο παιχνίδι πιο δυνατά από ποτέ, με μια μόνο κίνηση! Πώς; Μα φυσικά επέλεξε το πιο sexy κορμάκι που έχεις! Κι αν δεν έχεις; Ακολούθησε τώρα τα tips μας για να το πώς θα επιλέξεις το πιο sexy αλλά και το κορμάκι που σου ταιριάζει αποκλειστικά από το E-string.gr!

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο κορμάκι για την περίπτωση;

Ας το πάρουμε από την αρχή! Για να διαλέξεις το σωστό και το κατάλληλο κορμάκι, θα πρέπει να αποφασίσεις αρχικά, ποιος είναι και ο σκοπός σου! Θέλεις να τον τρελάνεις και να μην έχει μάτια για άλλη, ή θέλεις κάτι άνετο, αλλά και ταυτόχρονα sexy που μπορείς να φοράς κάθε μέρα μέσα από το outfit σου; Αυτή η απόφαση είναι πολύ σημαντική, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ στην επιλογή. Ένα δεύτερο και πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να προσέξεις, είναι φυσικά, το πόσο άνετο είναι αυτό το κορμάκι για εσένα, και πόσο άνετο θέλεις εσύ να είναι. Πρέπει να αισθάνεσαι άνετα και βολικά μέσα στο κορμάκι σου, χωρίς να σε πιέζει ή να σε περιορίζει με κανέναν τρόπο. Έτσι, θα νιώθεις πάντοτε άνετα και ο εαυτός σου όποτε το φοράς! Και τέλος, διάλεξε σωστά το χρώμα που σου ταιριάζει και με το οποίο θες να συνδυάσεις τα outfits σου ή όχι. Αν επιλέξεις να το φοράς μόνο όταν είσαι σε μια ιδιαίτερη στιγμή με το σύντροφό σου, δε νομίζω πως αυτό έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Όταν όμως επιλέξεις να το φορέσεις με ένα σύνολο, διάλεξε και συνδύασε σωστά τα χρώματα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Μπες στο παιχνίδι δυναμικά λοιπόν και με τον κατάλληλο σύμμαχο! Διάλεξε το κορμάκι που θες και σε αντιπροσωπεύει, συνδύασε το, φόρεσε το, και απόλαυσε το όπως ποτέ άλλοτε! Δες τα όλα και κάνε τα δικά σου αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)