Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γίνε εσύ το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων με το γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive Giftella

Γίνε εσύ το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων με το γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive Giftella

 

Γίνε εσύ το απόλυτο δώρο Χριστουγέννων με το γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive Giftella!


 

Είσαι έτοιμη για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές; Με το νέο σετ εσωρούχων Giftella θα είσαι κάτι παραπάνω από έτοιμη! Κάνε αυτές τις γιορτές ξεχωριστές για σένα και τον σύντροφο σου με το φλογερό κόκκινο σετ εσωρούxων της Obsessive και ετοιμάσου για αξέχαστες γιορτινές βραδιές!

Αυτές τις κρύες γιορτινές μέρες η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και η διάθεση, σε αντίθεση με την θερμοκρασία, ανεβαίνει, φτάνει να κάνεις τις σωστές κινήσεις! Όλοι αναμένουν τις εορταστικές μέρες, όχι μόνο για να ξεκουραστούν, αλλά και να περάσουν λίγο χρόνο στο σπίτι με τους αγαπημένους τους! Σχεδίασε την τέλεια βραδιά για σένα και το άλλο σου μισό λοιπόν, με το Obsessive Giftella, ένα μοναδικό σετ εσωρούχων αποκλειστικά από το E-string.gr ! Το απόλυτα ερωτικό σετ Giftella διαθέτει κόκκινους φιόγκους σε όλα τα επίμαχα σημεία για να δημιουργήσει μια σέξι και προκλητική ατμόσφαιρα, δίνοντας έναν απόλυτα ρομαντικό αλλά και εντυπωσιακό τόνο στο γιορτινό σου βράδυ! Τα κόκκινα σκοινιά του αγκαλιάζουν τέλεια το γυναικείο σώμα, αφήνοντας το κορμί τόσο εκτεθειμένο όπου και όσο χρειάζεται, για μια εμπειρία...φωτιά! Το κόκκινο χρώμα είναι μέσα στο θέμα των εορτών και μπορεί πολύ εύκολα να ανάψει τη σπίθα που χρειάζεστε για να ζεσταθείτε και οι δυο σας!

Αλλά γιατί να μην το πας και ένα βήμα παραπέρα; Ο συνδυασμός του Σετ Εσωρούχων Obsessive Giftella με κόκκινες καλτσοδέτες, είναι όλα όσα έψαχνες για να ενισχύσεις την αισθησιακή αλλά και προκλητική σου διάθεση, με τις τέλειες προϋποθέσεις για ένα σέξι και απολαυστικό βράδυ, μεσημέρι, απόγευμα, πρωινό ή ό,τι άλλο βάλει ο νους σου! Άσε τα μαλλιά σου λυτά και έχε για μοναδική σου φίλη ένα κόκκινο κραγιόν. Όταν το outfit είναι τόσο ενδιαφέρον από μόνο του, οτιδήποτε το extra, απλά θα αποσπάσει την προσοχή από το main attraction, που φυσικά είσαι εσύ! Στολισμένη στα κόκκινα και τους φιόγκους, γίνε το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο για όποιον εσύ επιθυμείς!

Μην ξεχνάς να προσθέτεις στην συλλογή εσωρούχων σου, ένα καινούργιο και εορταστικό κομμάτι κάθε χρόνο! Κι αυτή η χρονιά, είναι η χρονιά για το Σετ Εσωρούχων Obsessive Giftella! Ανέβασε μόνη σου την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό σου, πρωτίστως για σένα την ίδια, αλλά και για τη χαρά και προσμονή, θα περιμένει ο σύντροφος σου αυτή την βραδιά! Δες όλα τα γιορτινά & σέξι εσώρουχα από το E-string.gr και επέλεξε τα καλύτερα για σένα εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)