Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γιατί αγαπάμε τις ρόμπες

Γιατί αγαπάμε τις ρόμπες

 

Γιατί αγαπάμε τις ρόμπες;

Ένας από τους κύριους λόγους που αγαπάμε τις ρόμπες είναι για το πόσο όμορφα & απαλά ακουμπάνε και αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα! Κατάλληλες για κάθε σχήμα ή τύπο σώματος, χαϊδεύουν ελαφρά το δέρμα ενώ πέφτουν ελαφρά προς τα κάτω, τονίζοντας τις γυναικείες καμπύλες με τον πιο σωστό και θηλυκό τρόπο! Όταν νιώθετε τόσο άνετα όσο νιώθετε με αυτό το είδος ρόμπας, είναι σίγουρο πως θα αισθανθείτε φυσικά, αβίαστα και αφόρητα σέξι! Το να νιώθετε άνετα με τα νυχτικά σας είναι ιδανικό, κάνοντας μια ρόμπα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε κάθε συλλογή σέξι εσωρούχων!

Τα ποικίλα στυλ σας επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε την αισθητική που θα σας ταιριάξει απόλυτα! Οι ολόσωμες ρόμπες προσφέρουν κάτι σαν πειρασμό, προσκαλώντας τον σύντροφό σας να σας ξετυλίξει σαν δώρο, ενώ τα μήκη των μανικιών μπορεί επίσης να ποικίλλουν για να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει!

Μπορεί επίσης να σας φανούν ελκυστικές ορισμένες πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες, όπως μια πολυτελής δαντέλα ή εξωτικά διακοσμητικά με φτερά, ενώ χαρακτηριστικά όπως τα μανίκια ¾ δίνουν μια ξεχωριστή ανατολίτικη αίσθηση, παραπέμποντας στο διαχρονικό στυλ κιμονό (ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ σατέν ρόμπας στον κόσμο!)

Αυτά τα στυλ μπορούν επίσης να συνδυαστούν με άλλα looks αλλά και εσώρουχα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Θέλετε να δείχνετε σαγηνευτική; H λύση είναι απλή, συνδυάστε τη ρόμπα σας με σέξι εσώρουχα για ένα αποτέλεσμα που θα θυμάστε για πολλές βραδιές ακόμα!

Λόγοι για να αγοράσετε μια ρόμπα

Δεν είστε σίγουροι αν μια ρόμπα είναι η σωστή αγορά για εσάς; Δείτε μερικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να κάνετε δική σας μία ρόμπα από το E-string.gr!

  • Γιατί είναι ένα υπέροχο δώρο

Ένα υπέροχο δώρο, είτε για Χριστούγεννα, είτε για γενέθλια, είτε απλώς ως δώρο στον εαυτό σας!

  • Γιατί έχει διαχρονικό στυλ

Το λαμπερό στυλ της νυχτερινής ρόμπας είναι διαχρονικό. Από τη χρυσή εποχή των ηθοποιών του Χόλιγουντ μέχρι τα πρώτα μοντέλα pin-up, οι ρόμπες έχουν συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια με την αίγλη και την ομορφιά!

  • Γιατί είναι κατάλληλη για κάθε τύπο σώματος

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της ρόμπας είναι το πώς έχει το κατάλληλο στυλ για να δείχνει καλά με σχεδόν κάθε σωματότυπο! Τα διαφορετικά μήκη σάς επιτρέπουν να αποκτήσετε το σωστό για το σχήμα σας, ενώ το στυλ της μέσης φαίνεται θηλυκό και ελκυστικό, σε κάθε σωματότυπο!

  • Γιατί προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες styling

Μπορείτε πραγματικά να συνδυάσετε μια ρόμπα με αμέτρητους τρόπους αλλά και με τα περισσότερα κομμάτια που ήδη διαθέτετε! Από σέξι νύχτες στην κρεβατοκάμαρα μέχρι χαλαρά Σαββατοκύριακα στον καναπέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ρόμπα με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, και να τη συνδυάσετε όμορφα με όλα τα είδη εσωρούχων στη ντουλάπα σας!

Στην πραγματικότητα, αν ψάχνετε να αγοράσετε μια νέα ρόμπα για τον εαυτό σας ή για τη φίλη ή τη σύντροφό σας, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να σκεφτείτε μία σατέν ρόμπα! Ο τρόπος με τον οποίο το υλικό γλιστράει στο δέρμα το κάνει απίστευτα άνετο, κάτι που είναι πάντα κάτι που ψάχνουμε σε μια ρόμπα, ενώ η απόλυτη ευελιξία μιας σατέν ρόμπας καλύπτει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας!

Επιπλέον, υπάρχει μια ρόμπα για σχεδόν κάθε περίσταση! Είτε θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια ωραία ρόμπα για να χαλαρώσετε στο σπίτι, είτε αναζητάτε κάτι αισθησιακό για να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας, στο e-string.gr θα βρείτε ακριβώς αυτή που ψάχνετε με ένα κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)