Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Νιώσε sexy & προκλητική με το εντυπωσιακό Obsessive 853 Teddy

Νιώσε sexy & προκλητική με το εντυπωσιακό Obsessive 853 Teddy

 

Νιώσε sexy & προκλητική με το εντυπωσιακό Obsessive 853 Teddy

Οι γιορτές πλησιάζουν... Εσύ είσαι έτοιμη να τις γιορτάσεις με το πιο sexy σύνολο; Με το νέο γυναικείο κορμάκι της Obsessive, θα είσαι! Ντύσου κατάλληλα και σίγουρα αυτές οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές θα μείνουν για καιρό στη μνήμη τόσο του συντρόφου σου όσο και στη δική σου! Πού αλλού; Μα αποκλειστικά στο e-string !

Sexy και όποιος αντέξει!

Όλοι ξέρουν πως το φλογερό κόκκινο είναι το σήμα κατατεθέν στα εσώρουχα την περίοδο των εορτών. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με την εορταστική διάθεση, αλλά είναι και ασύγκριτα σέξι και προκλητικό. Το κορμάκι 853 της Obsessive, είναι η τέλεια απόδειξη πως το έντονο και παθιασμένο κόκκινο, δεν μπορεί παρά μόνο να ανάψει φωτιές! Η δαντέλα αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι σέξι τιράντες στο πίσω μέρος αφήνουν τελείως ακάλυπτη την πλάτη, αναδεικνύοντας την στο έπακρον. Τα σκισίματα είναι τοποθετημένα στις κατάλληλες θέσεις για να ξυπνήσουν τις αισθήσεις, χωρίς να είναι άκρως αποκαλυπτικά. Κάνε τον σύντροφο σου να αναφωνήσει από ενθουσιασμό μόλις σε δει με αυτό το αισθησιακό κορμάκι.

Συνδύασε το κορμάκι με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και διάλεξε από την συλλογή μας, τις αγαπημένες σου ζαρτιέρες για να συμπληρώσεις την εικόνα μιας απόλυτα σέξι γυναίκας! Νιώσε την αυτοπεποίθηση να κυλάει από μέσα σου και προκάλεσε πανικό σε όποιον σε δει! Τα κορμάκια είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αναδείξεις της θηλυκές σου καμπύλες και να παραμείνεις κομψή, πάντα σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου outfit! Παράλληλα, αποπνέεις αισθησιασμό και δημιουργείς τις τέλειες προϋποθέσεις για μια βραδιά, η οποία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για εσένα, αλλά και το σύντροφό σου! Πόσο μάλλον με το κορμάκι 853 της Obsessive, που μπορεί να ταιριάξει σε μια πληθώρα από σωματότυπους, αναδεικνύοντας ιδανικά κάθε γυναικείο σώμα!

Δες όλη την συλλογή με τα σέξι κορμάκια μας και ετοιμάσου να αναθεωρήσεις όλα όσα ήξερες γι’ αυτά! Απογείωσε τον ερωτισμό σου και προκάλεσε εκρήξεις σε κάθε αρσενικό μυαλό. Μπες στο https://www.e-string.gr/ και διάλεξε το καλύτερο για σένα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)