Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ερωτικά Παιχνίδια με Sexy Αξεσουάρ, για ένα Happy Valentine's Ending!

Happy Valentine

Ερωτικά Παιχνίδια με Sexy Αξεσουάρ, για ένα Happy Valentine's Ending!


Αν και κάθε μέρα του χρόνου θα πρέπει να προσέχουμε την σχέση μας, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ιδανική ευκαιρία για ανανέωση, ώστε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να σκεφτούμε out of the box! Φρεσκάροντας άλλωστε τη σχέση και ταράζοντας λίγο τα νερά της ρουτίνας, συνδέεσαι λίγο παραπάνω με το ταίρι σου κι αυτό μόνο καλά έχει να σου προσφέρει! Κάνε τον να σε σκέφτεται για πολύ καιρό και να εύχεται να είναι κάθε μέρα Valentine’s Day!

Αναρωτιέσαι πώς θα γίνει αυτό;

Όπως πάντα, εμείς στο E-string σου έχουμε τις top προτάσεις Αγίου Βαλεντίνου για να ξεφαντώσεις εκείνη τη νύχτα, και πού ξέρεις; Μπορεί και την επομένη…!

Kinky Must-Haves

Ας ξεκινήσουμε με τον απόλυτο βοηθό σου για μια βραδιά πάθους, γεμάτη εκπλήξεις και πρωτοτυπία: τα Sexy Αξεσουάρ!

Μην υποτιμάτε καθόλου τα αξεσουάρ, ειδικά όταν πρόκειται για ιδιαίτερες στιγμές. Εξάπτουν τη φαντασία, είναι κάτι διαφορετικό και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς!

Πάμε από τα πιο βατά, στα πιο ιδιαίτερα:

  1. Κάλτσες & Ζαρτιέρες: Το απόλυτο θηλυκό αξεσουάρ που θα αναστατώσει ακόμη κι εσάς! Αγαπάμε πάρα πολύ τις κάλτσες με δαντελένιο τελείωμα και τις ασορτί ζαρτιέρες! Το καλύτερο είναι πως μπορούν να φορεθούν κανονικά μέσα από το φόρεμά σας και να δίνουν την εντύπωση ενός κανονικού καλσόν! Λίγοι θα ξέρουν όμως πως σηκώνοντας τη φούστα έχουμε κάτι άκρως αισθησιακό! Πληροφορείστε τον συνοδό σας για τις προθέσεις σας κατά την έναρξη της βραδιάς σας και αφήστε τον να φαντάζεται το πώς θα ολοκληρωθεί η νύχτα σας!

  2. Ολόσωμα Καλσόν: ό,τι πιο πικάντικο μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου! Εδώ κι αν μιλάμε για εκτόξευση του ερωτισμού! Σίγουρα τα ολόσωμα καλσόν είναι μια φιλοσοφία από μόνα τους! Δεν χρειάζονται σχεδόν τίποτα να τα συνοδεύσει! Λίγο άρωμα και ένα ωραίο κολακευτικό παπούτσι αρκούν, ώστε να εμφανιστείς μπροστά στον σύντροφό σου και να τον τρελάνεις! Αγκαλιάζουν όλο το σώμα και κάθε ψεγάδι διαγράφεται, αφού το βλέμμα επικεντρώνεται στο πόσο αισθησιακή δείχνεις φορώντας το! Αν θέλεις να ανεβάσεις τη θερμοκρασία στα ύψη, τότε το ολόσωμο καλσόν είναι ιδανική επιλογή!
    Bonus Tip: Ο ανοιχτός καβάλος σου χαρίζει extra ερωτικά vibes, αφού μπορείς να το φοράς κατά τη διάρκεια των ερωτικών σας περιπτύξεων, ή έστω μέχρι ενός σημείου!

  3. Μάσκες & χειροπέδες: Όλες οι γυναίκες είχαν τρελαθεί με τον Christian Grey και τις ιδιαίτερες ερωτικές του προτιμήσεις στο Fifty Shades of Grey! Επειδή ξέρουμε πως κι εσύ έλιωνες βλέποντας τις ταινίες, σου έχουμε τις πιο hot προτάσεις για να ζήσεις μια τέτοια βραδιά! Sexy μάσκες, playful χειροπέδες με γουνάκι και super naughty μαστίγια είναι εδώ, για να μετατρέψεις τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου στην απόλυτη ερωτική φαντασίωση με τον δικό σου κύριο Grey! Εξερεύνησε τα όριά σου και βάλε τους δικούς σου κανόνες σε αυτό το ατελείωτο παιχνίδι ηδονής!

  4. Διακοσμητικά Στήθους: Θέλεις να γίνεις η απόλυτη πρόκληση; Δοκίμασε τα super sexy διακοσμητικά στήθους που σου έχουμε συγκεντρώσει στο E-string! Για εσένα που λες ναι στις νέες εμπειρίες και θέλεις να δοκιμάζεις πάντα το κάτι νέο! Συνδύασε τα με ένα από τα μοναδικά μας, άκρως αποκαλυπτικά string και βάλε φωτιά στη νύχτα σας!

  1. Εσώρουχα που τρώγονται: Το έχουμε ξαναπεί: ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Ειδικά η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενδείκνυται άλλωστε για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, γευστικής απόλαυσης και όχι μόνο! Κάνε την έκπληξη στο ταίρι σου και μετά το φαγητό, σέρβιρε του εσένα ως επιδόρπιο, μεταφορικά & κυριολεκτικά! Δοκίμασε τα βρώσιμα εσώρουχα από το E-string και κλείσε τη βραδιά, πρωτότυπα και λαχταριστά!

Πιστεύουμε πως είσαι πανέτοιμη για την Γιορτή των Ερωτευμένων τώρα πια!

Το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις το concept που σου ταιριάζει και να κάνεις τις αγορές σου στο E-string!

Πλοηγήσου στις κατηγορίες μας και γνώρισε την ποικιλία σε Sexy προτάσεις που θα απογειώσει τη σχέση σου!

Και…Happy Valentine’s Ending!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)