Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella – Wild looks, wild style

Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella – Wild looks, wild style

 

Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella – Wild looks, wild style!

Η επιτομή των φετινών trends και τάσεων στα γυναικεία μαγιό έρχεται να κάνει δυναμικά την εμφάνισή της με το εντυπωσιακό Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella! Μοναδικό κόψιμο, design που σίγουρα θα ξεχωρίσει σε κάθε παραλία, και ένα σύνολο που αποτελεί απλά «χάρμα ιδέσθαι», έρχεται από την Obsessive για να μαγέψει κάθε λουόμενο από την πρώτη ματιά!

Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella – Μια δελεαστική πρόταση από την Obsessive!

Μπαίνοντας λοιπόν πολύ δυναμικά στο χορό με τα γυναικεία μαγιό, η Obsessive για ακόμη μια φορά εντυπωσιάζει τόσο με την αισθητική, όσο και μεν άριστη εφαρμογή και το απόλυτα sexy προφίλ της! Το Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella δεν είναι απλά ένα ακόμη ολόσωμο μαγιό: είναι το ολόσωμο μαγιό που μπορεί να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα για το χαρακτήρα και τη δυναμική του. Ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια και τους κανόνες στα ολόσωμα μαγιό, το επάνω με το κάτω μέρος δένουν όμορφα σε ένα εντυπωσιακό “V” που σχηματίζει ένα βαθύ ντεκολτέ έως και τον αφαλό. Έτσι, έρχεται αν δέσει με το πίσω μέρος με έναν μικροσκοπικό φιόγκο εμπρός, και ακόμη έναν πίσω από το λαιμό, πετυχαίνοντας έτσι μια ιδιαίτερη sexy και αρμονική συμμετρία, ενώ αφήνει ακάλυπτη την πλάτη, που αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο θηλυκά σημεία κάθε γυναίκας! Σε συνδυασμό δε με το λεοπάρ μοτίβο σε όλο το μήκος και πλάτος του, το Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella μας αποπνέει κάτι από τροπική διάθεση και ένα στυλ ελεύθερο από κανόνες και περιορισμούς, που ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαίρι και την πιο ξέγνοιαστη διάθεση!

Αν κι εσύ επιθυμείς να δώσεις στο καλοκαίρι σου μια νότα που θα θυμάσαι για πολλά χρόνια ακόμη, η στιγμή έφτασε! Κάνε δικό σου το Ολόσωμο Μαγιό Obssessive Cancuella και απόλαυσε looks που μαγνητίζουν, στυλ που ξεχωρίζει και άνεση και ελευθερία πέρα από κάθε προηγούμενο! Απόκτησε το εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)