Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πώς θα κάνεις τα sexy babydoll τον καλύτερο φίλο σου

Πώς θα κάνεις τα sexy babydoll τον καλύτερο φίλο σου

 

Πώς θα κάνεις τα sexy babydoll τον καλύτερο φίλο σου

Αναρωτιέσαι τι να φορέσεις σε μια ιδιαίτερη νύχτα; Μη σκας, και έχουμε για εσένα την καλύτερη επιλογή! Κάτι άνετο, κάτι ιδιαίτερο, κάτι αέρινο και σίγουρα κάτι sexy! Γιατί με το κατάλληλο sexy babydoll μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θες, όπως και όποτε το θες για να ζεις τις πιο καυτές σου νύχτες πιο έντονα από ποτέ!

Γιατί ένα sexy babydoll είναι πάντα η καλύτερη επιλογή

Και τώρα εσύ μπορεί να πεις, πως ίσως δε σου ταιριάζει, ίσως δεν είναι το αγαπημένο σου, ίσως πιστεύεις πως δε σε κολακεύει, ίσως και δεν είναι γενικά η καλύτερη επιλογή που μπορείς και θες να κάνεις. Κι όμως, κάπου εδώ κρύβεται μια μεγάλη αναλήθεια, ίσως γιατί δε γνώρισες τα sexy babydoll με τον τρόπο που έπρεπε και σου αξίζει. Ίσως γιατί δεν απόλαυσες τη μοναδική υφή τους, που αγκαλιάζει κάθε καμπύλη του σώματός σου, χαρίζοντας στη σιλουέτα του τον τέλειο σύμμαχο! Ίσως γιατί δε βρήκες το χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα και τα χαρακτηριστικά σου, για να συμπληρώσεις απόλυτα το πιο sexy look σου! Κι ίσως δεν έκανες ακόμη την απόλυτη σύνδεση ανάμεσα στα sexy babydoll και τα sexy αξεσουάρ για ένα στυλ που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις! Όμως δε χρειάζεται να ανησυχείς! Γιατί τώρα ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις απόλυτα, και μάλιστα με τον πιο αισθησιακό τρόπο! Απόλαυσε λοιπόν τη δαντέλα, για ένα look, ρομαντικό όσο κανένα! Κάνε δικό σου το μαύρο, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε, τη διαφάνεια, και ολοκλήρωσε τον πιο καυτό συνδυασμό! Και βρες την υφή που θα απολαμβάνεις στο δέρμα και το σώμα σου, σατέν, αέρινο, εφαρμοστό ή και άνετο, και παίξε με τις αισθήσεις και τις εμπειρίες με τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά αξεσουάρ για να ανεβάσεις το θερμόμετρο στα ύψη!

Καιρός για sexy babydoll λοιπόν, καιρός για νέες συγκινήσεις και νέες εμπειρίες με στυλ που ξεχωρίζει και look που θα κάνουν κάθε άντρα να μη μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω σου! Ανακάλυψε τα όλα εδώ και κάν’ τα δικά σου με ένα κλικ αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)